Tyre Talk

Nyt Battlax Adventure A41 til dig, der kører afsted efter nye oplevelser

Med sit nye Battlax Adventure A41 dæk er det lykkedes Bridgestone at overføre al sin ekspertise fra landevejen til adventure segmentet.

Er det nye oplevelser og ukendte køreforhold, der trækker dig ud på cyklen, så tag et ekstra kig på Bridgestones nye dæk til adventure segmentet, Battlax A41!

Bridgestone har med lanceringen af det nye Adventure A41 overført al sin Battlax ekspertise fra landevejen til adventure segmentet og Trail on Road cyklister, der elsker at udforske nye steder og køreforhold. Med A41 kan du tage sikkert afsted og koncentrere dig om at nyde turen med fantastisk vejgreb og handling, også på våd vej.

Nyt Battlax Adventure A41 til dig, der kører afsted efter nye oplevelser
Udnyt hele Battlax Adventure A41 pakken!
I den nye Battlax Adventure A41 pakke fra Bridgestone finder du et dæk med triple layer compound teknologi for og bag1, hvor handling og dæklevetid er i top. Cap & base konstruktionen på dækkets skulder giver forbedret stabilitet i sving.

Med den ny Bridgestone compound får du bedre vejgreb ved lave temperaturer og på våde veje, kombineret med et slidbanemønster, der er designet til mere vanddræning fra skulderområdet. Designet med store blokke sikrer den nødvendige stabilitet ved høj hastighed, både ligeud og i sving2.

8 % hurtigere omgangstider
Bridgestones egne tests giver dig en forsmag på, hvad du kan forvente af Battlax A41: På Bridgestones testanlæg er målt omgangstider, der er 8 % hurtigere end forgængeren A40.

5 % større kontaktflade
Sammenlignet med A40 byder A41 på 5 % større kontaktflade med underlaget. Det giver større og mere jævn trykfordeling og et overlegent greb i både vådt og tørt føre – uden at gå på kompromis med den lange dæklevetid kendt fra A40 dækket.

Battlax A41 i komplet line-up
Battlax Adventure A41 har været i handlen siden januar 2018 med et komplet line-up af 7 fordæk- og 9 bagdækstørrelser til Trail on Road motorcykler.


1 Alle sammenligninger versus Battlax T30 Evo forgænger.
Interne tests. Test på Bridgestone Proving Ground versus T30 Evo.Yderligere information

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation
lotte.bodilsen@bridgestone.eu
22 70 11 20

Bridgestone
Bridgestone, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er en filial af Bridgestone Europe. Bridgestone sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton, Seiberling og Bandag. 45 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.