Tyre Talk

Battlax SC2 og SC2Rain til sport eller afslappet pendling

Bridgestone har netop udviklet to nye og meget forskellige dæk til maxi scootere. Det ene dæk SC2 tilbyder ultimativ sportsperformance, mens det andet dæk SC2Rain er det optimale hverdagsdæk til al slags vejr.

Nu bliver det endnu bedre at køre maxi scooter. Bridgestone har med udgangspunkt i deres Battlax MC-dækteknologi brugt al tilgængelig know how til at skabe de optimale dæk til maxi scootere.

Maxi scooter kørere kan vælge mellem Battlax Scooter SC2 dækket, der er et rent sportsdæk, og så SC2Rain, der er det daglige pålidelige dæk til pendlere.

Battlax SC2 og SC2Rain til sport eller afslappet pendling
"Bridgestone har udviklet to versioner af det nye Battlax scooterdæk som i endnu højere grad afspejler de egenskaber, der er brug for i hverdagens dæk. Ved at udnytte teknologien fra Battlax dæk på begge dækversioner kan vi love scooter-kørere en helt unik køreoplevelse", siger Nico Thuy, chef for Bridgestones europæiske MC-afdeling.

SC2 er sportsdækket til maxi scooteren
Battlax Scooter SC2 byder på ultimativ performance på tørre veje. Det er udviklet med den seneste Battlax Hypersport S21 teknologi, der gør det til en både dynamisk og sikker oplevelse at køre sin Maxi scooter sportsligt. Dækmønsteret og gummiblandingen både for og bag er designet, så det skaber optimal stivhed og vejgreb under alle temperaturforhold.

SC2Rain er pendlerens bedste ven
Battlax SC2 Rain er specielt designet til våde veje og til hverdagskørsel i al slags vejr. Udviklingen af dækket er baseret på Battlax Sport Touring T31 dækket. Og netop dette mønster fra T31 dækket går igen både på for- og bagdækket. Det sikrer optimal stabilitet ved kørsel ligeud og hurtig respons.

Performance under våde forhold er optimeret ved bedre dræning af vand og nye gummikomponenter med højt silikoneindhold, der giver optimalt vejgreb på våde og kolde vejoverflader.

Tilgængeligt i flere størrelser
Battlax Scooter SC2 dækket er tilgængeligt i to størrelser, mens SC2 Rain fås i en størrelse til forhjulet og tre størrelser til baghjulet.

Find ud af mere om Bridgestone og motorcykler – følg os på Facebook, Instagram Bridgestone Moto siderne og besøg også www.grippingstories.com og www.brigdestone.euYderligere information

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation
lotte.bodilsen@bridgestone.eu
22 70 11 20

Bridgestone
Bridgestone, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er en filial af Bridgestone Europe. Bridgestone sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton, Seiberling og Bandag. 45 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.