Tyre Talk

Audi vælger Turanza T005 dæk til den nye A7

Audi har valgt det spritnye Turanza T005 fra Bridgestone som det foretrukne premium touring dæk til sin nye 4-dørs coupé A7 Sportback.

Audi vælger Turanza T005 dæk til den nye A7 

Audi har valgt BridgestonesT005 premium touring dæk til originalmontering på den nye A7. T005, der er AO-mærket (Audi Original) og Bridgestones seneste skud på dæk-stammen, er udviklet på baggrund af interviews med tusindvis af europæiske bilister. Og bilisternes ønsker til et nyt dæk? Et dæk der bider sig ordentligt fast i vejen, med fuld kontrol og gode køreegenskaber – også i vådt vejr!

Suger sig fast i asfalten

Købere af den nye 4-dørs coupé A7 Sportback får adgang til det fulde T005 program fra 17”-21”. Og så er det ellers bare ud på vejene og nyde uovertruffen køreglæde med ny bil og fede dæk, der suger sig fast i asfalten og lægger sig godt ind i svingene, uden at føreren mister grebet.

Det er T005’s compound med højt silica-indhold og Bridgestones NanoPro-Tech™ polymerer, som sammen med et målrettet mønsterdesign optimerer vejgrebet på våd vej. Samtidig er dækkets holdbarhed og brændstofeffektivitet i top.

Køreglæde med minimal kabinestøj

Som en ekstra, lækker ingeniør-detalje har Bridgestone udviklet 19”-21” dækkene med sin B-Silent® teknologi, der minimerer kabinestøjen på alle typer vejoverflader, så komforten forbedres ganske væsentligt.

Ved at integrere et element af åben-celle polyurethane-skum i dækket har Bridgestone reduceret de resonanser, der opstår ved luftens vibrationer indvendigt i dækket, og det giver i sagens natur mindre kabinestøj – uden at påvirke bilens præstationer eller dækkets dynamik.

Mere end 1,2 mio. dæk til Audi det seneste år

AO-mærkningen (Audi Original) på dækket er garanti for, at T005 er blevet udviklet og testet af Bridgestone- og Audi-ingeniører for at sikre et perfekt match mellem bil og dæk. Bridgestone er Audis foretrukne dækpartner. Ser man alene på det sidste år, så har Bridgestone originalmonteret 1,2 mio. dæk på 300.000 Audi’er fordelt på 11 modeller, fx A3, A8, Q2 og Q7. Og nu altså også A7.

 

 

Yderligere information

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation
lotte.bodilsen@bridgestone.eu
22 70 11 20

Bridgestone
Bridgestone, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er en filial af Bridgestone Europe. Bridgestone sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 45 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.