Vores vej til Tokyo

Bridgestone er den eneste globale olympiske og paralympiske partner, der har sit globale hovedsæde i Tokyo, så vi vil omfavne denne længe ventede begivenhed på alle fronter. Vi er utroligt stolte af vores ambassadører og bliver dagligt inspireret af deres ubarmhjertige hårde arbejde, dedikation og udholdenhed, der har ført til dette øjeblik. Vi er beærede over at have dem som en del af Bridgestone-teamet.

Vi ønsker alle vores ambassadører, der konkurrerer i Tokyo 2020, held og lykke.

Bridgestone-ambassadør Gregorio Paltrinieri tager et hovedspring ned i poolen fra startblokken

Et OL-år. En OL-reklame.

Ingen bliver født som olympisk mester. De støbes af mere end bare styrke og fart, med fokus og udholdenhed. Det ved vi hos Bridgestone. De holder folk på rette spor og hjælper dem med at holde kursen og forfølge deres drøm, No Matter What.

Se nu
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt
Please fill in an alt

Bag kulisserne. Vores ambassadør nød virkelig optagelserne af vores OL TV-reklame i slutningen af 2019. Han følte, at den virkelig repræsenterede hans rejse som en eliteatlet og elskede at deltage. Næsten lige så meget som vi elsker at se den.

Stolte over at levere det bedste OL.

Oplyst statue af de olympiske ringe med fyrværkeri

Vores bidrag til OL i Tokyo 2020.

Vi er enormt stolte over at hjælpe med at levere det, der bliver et af de mest effektive og bæredygtige Olympiske Lege, for vores atleter, fans og værtsbyen. Vi leverer vores produkter til alle Tokyo 2020 flådebiler, og tusinder af vores medarbejdere er også frivillige hjælpere.

Simuleret billede af Tokyo 2020 Aquatics Centre

Avanceret jordskælvsbeskyttelse

Takket være vores ekspertise inden for gummi hjælper vi med at skabe jordskælvssikre lokaliteter til de olympiske og paralympiske lege i Tokyo 2020. Vi installerede seismisk isolationsteknologi i nye permanente strukturer til svømning, dykning, kunstsvømning, volleyball og kørestolsbasketball .

Læs mere
Barrierefri busadgang

Barrierefri busadgang

Bridgestone samarbejder med en gruppe i Japan om at udvikle et nyt kantstensdesign, der gør det muligt for busser at komme tættere på kantstenen. Kanten er designet med en specialkonstrueret hældning, der mere jævnt interagerer med dækkets form for at mindske slid på dæksiden samt vibrationer.

Læs mere

CHASE YOUR DREAM, NO MATTER WHAT

Ingen bliver født som olympisk mester. Olympiske mestre bliver skabt. De er støbt af mere end styrke og hastighed, de er gjort af noget andet. De udtrykker fuldkommen fokus på vejen til deres drømme. I årtier har vi holdt dem på sporet og anerkendt dem. Uanset deres rejse, uanset betingelserne, er dette vores passion. Så uanset hvad du vil opnå, om det er olympisk ære eller et dagligdagsmål, skal du fortsætte. Bevar fokus. Forfølg din drøm, uanset hvad.

SE FILMEN
Svømmer i åbent vand