Fleetcare

Optimerer din flådedrift

Integreret dæk- og flådestyringssløsning

Løsningen der booster din virksomhed fra én enkelt mobilitetspartner, skabt omkring dine behov for en modulær og fleksibel løsning. Bevist i dag. Forud for i morgen.

DÆKSTYRING
Skræddersyede dækhåndteringsløsninger, understøttet af den nyeste teknologi og praktiske systemer og processer.

FLÅDESTYRING
Optimering af din virksomheds ydeevne med Webfleet, Europas største flådestyringsløsning.

INTEGREREDE LØSNINGER

Kombination af dæk- og flådestyringsløsninger for ultimativ bekvemmelighed og øget værdi for din flåde.

SE MERE OM FLEETCARE

Fleetcare's bestræbelser

Reducer ejeromkostningerne

Få besparelser på tværs af hele din drift takket være forudsigelig vedligeholdelse, optimal udnyttelse af køretøjer og programmer til brændstofbesparelse.

Maksimer kundetilfredsheden

Vi hjælper dig med at levere en forudsigelig service til dine kunder ved at maksimere oppe-tiden og forbedre styring af dit workflow.

Spar tid

Forbedr dine processer, frigør ressourcer og spar værdifuld tid til at flytte din virksomhed fremad.

Hjælper flåden med at opretholde "compliance"

Med Fleetcare sikrer vi den rette tilstand af dine køretøjer og yder den støtte, du har brug for for at overholde trafik- og transportregler.

Sikrer dig sikkerhed og tryghed

Vi holder dine køretøjer sikre takket være forebyggende dækpleje, aktiv sporing døgnet rundt og køretøjsdiagnostik i realtid.

Byg en bæredygtig fremtid

Rute-optimering, grøn kørsel, dæk med mere end en livscyklus... Fleetcare tilbyder et komplet sæt løsninger til at spare brændstof og reducere dit aftryk på miljøet.

Dækstyring

Vores dækhåndteringsløsninger er udviklet til at reducere dine dækomkostninger, holde dine køretøjer på vejen og give dig ultimativ bekvemmelighed. Med udgangspunkt i det unikke ved enhver opgave overvåger vi løbende dine krav og identificerer de bedste produkter, tjenester og løsninger til din flåde. Vi bruger state-of-the-art teknologi, avancerede dækstyringssystemer og et professionelt netværk af serviceudbydere for at sikre maksimal værdi, så vi bidrager til din organisations succes.

flådestyring

Optimer din virksomheds ydeevne med Webfleet, Europas største flådestyringsløsning. Det er bygget til at gøre dit køretøj og dine køredata meningsfulde, så du kan spore dine aktiver, øge din produktivitet og reducere dine omkostninger. Vores portefølje omfatter også dedikerede løsninger til grøn og sikker kørsel, optimal arbejdsgang/fartskriver/elbilstyring blandt andre ting. Vi kan nemt integrere Webfleet og vores partner-applikationer i dine eksisterende virksomhedssystemer for yderligere at forbedre din drift.

integrerede løsninger

Med Fleetcare kan du kombinere styrkerne i vores dæk- og flådestyringsportefølje i en enkelt løsning. Ud over bekvemmeligheden ved at handle med én partner, låser dette også op for trinvise fordele takket være kraften ved kombinerede data. Vi tilbyder dig en modulær og fleksibel løsning til at administrere dine aktiver på en smart, datadrevet og automatiseret måde. Fleetcare gør dækovervågning og vedligeholdelse både "connected" og forudsigelig, skaber brændstofeffektivitet på tværs af din flåde og har dedikerede løsninger til dine trailere. Sådan bringer vi din virksomhed fremad.

LÆR MERE OM FLEETCARE

Download brochuren og læs mere om Fleetcare, vores løsning der bringer din virksomhed fremad.