Battlax s23 NYHED

Sport MOTORCYKEL DÆK
alt text
Træk for at rotere dækket

Battlax s23 NYHED

Sport MOTORCYKEL DÆK
Træk for at rotere dækket
  • Fantastisk hastighed i sving og maksimal greb ved fuld nedlægning
  • 4% hurtigere omgangstid i det våde ift. forgænger
  • 3% kortere bremselængde i det våde ift. forgænger
  • 8% flere kilometer ift. forgænger
  • Det nye hypersport referencedæk
Læs mere Læs mindre

Download Battlax s23 Dækstørrelses tabel

Download S23 dækstørrelserne

Teknologier

3LC

3-LAGS GUMMIBLANDING

Bridgestones avancerede 3-lags gummiblandingsteknologi. Gummiblandingen er hård i midten af slidbanen for at give dig bremsestabilitet, forudsigelige køreegenskaber og høj kilometerydelse. I skuldersektionen er gummiblandingen blød og klæbrig for at give maksimal greb i sving ... helt op til fuld nedlægningsvinkel.

5LC

5-LAGS GUMMIBLANDING

Denne 5-lags blandingsteknologi består af tre forskellige blandinger, der er udviklet eksklusivt af Bridgestones MotoGP-teknikere. Blandingen er hård i midten af slidbanen for ekstra stabilitet, forudsigelige køreegenskaber og høj kilometerydelse. En mellemhård blanding på skuldrene giver maksimal kraftoverførsel ved medium nedlægning for tidlig acceleration ud af sving. Og med med den super-klæbrige kant, kan du tage dybe nedlægningsvinkler med fuld tillid. Enestående teknologi til ekstraordinær kørsel!

MONO SPIRAL (MS) BÆLTE

GIVER STØRRE STABILITET OG EN MERE JÆVN VARMEUDVIKLING

Små stålwirer, som er viklet i dækkets omkreds giver en jævn overflade og rolig rotation. Denne teknologi giver lavere vægt, forbedret greb, rotationsstabilitet, højfartsstabilitet og høj egendæmpning.

HIGH TENSILE SUPER PENETRATED CORD (HTSPC)

FORBEDREDE KØREEGENSKABER UNDER ALLE FORHOLD.

En ståltråd på enten 2 eller 5 tråde, som individuelt er gummibelagt og snoet. Dette giver en flexibel ståltråd, som kan fordele varmen og reducerer dækdefekt grundet overophedning. Derudover giver det højfarts-stabilitet, vejgreb, stødabsorbering og holdbarhed.

RC POLYMER

MERE TILLIDSVÆKKENDE VEJKONTAKT

RC Polymer er bindeleddet mellem silica og gummi og ved at lave disse forbindelser på monokylært niveau, bliver blandingen bedre. Dette giver forbedret vådvejs-egenskaber og længere levetid.

SILICA RICH EX I FORDÆK

MERE TILLID TIL FORDÆKKET

Performance i vådt føre er forbedret ved at øge indholdeet af Silica i forhold til Silica Rich.

NANOPRO-TECH™

FORBEDRET GREB OG HØJERE KILOMETERYDELSE

Bridgestone NanoPro-Tech teknologi optimerer dækkets egenskaber på monokylær niveau. Reduceret rullemodstand og mønsterdeformation under kørsel som giver bedre vejgreb og længere levetid.

PULSE GROOVE

FORBEDRET VÅDVEJS-EGENSKABER

Drænkanaler med "Pulse Groove" teknologi optimerer vandafledning og øger vandhastighed, som giver større kontaktflade og dermed bedre vejgreb.

Find a dealer

Search for a dealer in your area by filling in your postcode or city

Use my current location

No results

alt text

EXPLORE MORE