Battlax-rs11

Sport MOTORCYKELDÆK
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax-rs11

Sport MOTORCYKELDÆK
Drag to rotate this tyre
  • 20 % højere greb og 10 % øget bidfornemmelse
  • Fra racerbanen til vejen uden kompromis
  • 2 sekunder hurtigere på n 2-minutters omgang
Read more Read less

Teknologier

MONO-SPIRAL-BELT (MS)

GIVER STØRRE STABILITET OG EN MERE JÆVN VARMEUDVIKLING

Små stålwirer, som er viklet i dækkets omkreds giver en jævn overflade og rolig rotation. Denne teknologi giver lavere vægt, forbedret greb, rotationsstabilitet, højfartsstabilitet og høj egendæmpning.

V-MS-BELT
3LC

3-LAGS GUMMIBLANDING

Bridgestones avancerede 3-lags gummiblandingsteknologi. Gummiblandingen er hård i midten af slidbanen for at give dig bremsestabilitet, forudsigelige køreegenskaber og høj kilometerydelse. I skuldersektionen er gummiblandingen blød og klæbrig for at give maksimal greb i sving ... helt op til fuld nedlægningsvinkel.

HTSPC (HIGH-TENSILE-SUPER-PENETRATED-CORD)

FORBEDREDE KØREEGENSKABER UNDER ALLE FORHOLD.

En ståltråd på enten 2 eller 5 tråde, som individuelt er gummibelagt og snoet. Dette giver en flexibel ståltråd, som kan fordele varmen og reducerer dækdefekt grundet overophedning. Derudover giver det højfarts-stabilitet, vejgreb, stødabsorbering og holdbarhed.

CAP&BASE

Med rødder i Bridgestones MotoGP-udvikling, giver den bløde udvendige (Cap)-blanding giver dig greb på højt niveau. Den indvendige (Base)-blanding er imidlertid hårdere, hvilket giver optimal dækstivhed. Denne hårdere blandning kommer ikke i kontakt med vejen - selv ikke når dækket er slidt ned.

Find en forhandler

Søg efter en forhandler ved at angive dit postnummer eller by

Use my current location

Ingen resultater

alt text