Billedet viser et lastvognstog monteret med Bridgestone lastvognsdæk på en vej.

Se hele programmet

Lastvognsdæk til langturskørsel

Bridgestones langtursdæk hjælper med at reducere brændstofomkostningerne, CO2 udledningen og flådens samlede omkostninger uden at gå på kompromis med dækkets performance.

Lastvognsdæk til regional kørsel

Bridgestones alsidige dæk bruger den nyeste teknologi for at opnå fantastiske kilometertal, vejgreb og holdbarhed.

Busdæk til bykørsel

Bridgestones bybus dæk klarer de typiske udfordringer ved bykørsel, lige fra de dårlige veje til den endeløse start-og-stop kørsel, så din bykørsel bliver komfortabel.

Busdæk til langturskørsel

Helårs egenskaberne ved Bridgestones langtursbusdæk giver en komfortabel oplevelse til både chaufføren og passagererne på de lange ture.

Home Teaser Image
SE BRIDGESTONE DURAVIS 002 DÆK PROGRAMMET.
Lastvognsdæk til langturs og bykørsel

Bridgestones dæk til små og mellemstore lastvogne giver den alsidighed og holdbarhed som kunderne efterspørger for at kunne levere til tiden - både i centrum og uden for bymidten.

Lastvognsdæk til blandede transportopgaver

Bridgestone on/off dæk bruges bl.a. på byggepladser. Disse robuste dæk giver fantastisk greb, mange kilometer og høj modstandsdygtighed overfor snit- og skærskader.

Lastvognsdæk til off-road arbejdspladser

Bridgestones on/off dæk er ideelle til byggepladser, miner og stenbrud. Disse robuste dæk er perfekte til at håndtere tunge last i udfordrende områder.

Vinterdæk

Bridgestones vinterdæk giver fantastisk performance, komfort og præcise styreegenskaber så chaufføren har fuld kontrol, selv under udfordrende is og sneforhold.

Home Teaser Image
SE BRIDGESTONE ECOPIA H002 DÆKPROGRAMMET.

Du er måske også interesseret i...

Fleetcare

Løsningen der booster din virksomhed fra én enkelt mobilitetspartner, skabt omkring dine behov for en modulær og fleksibel løsning. Bevist i dag. Forud for i morgen.

Billedet viser flåder der kunne drage nytte af Bridgestone's Total Tyre Care mobilitets løsning.
Bandag regummieringsløsninger
Bandag, en global leder indenfor regummierings løsninger. Over 60 års ekspertise i branchen med en dedikation til sikkerhed og pålidelighed og med tanke på miljøet. Vores brede produktprogram leverer lang kilometerydelse og performance på samme niveau som nye dæk, men til en brøkdel af prisen. Dine samlede omkostninger pr. kørt km. reduceres betragteligt.
Billedet viser et køretøj monteret med Bandag regummieringsdæk på en motorvej.
Originalmontering
Bridgestones originalmonteringsdæk (OE) passer perfekt til de unikke krav, som producenter af lastvogne og busser stiller. Se de nyeste Bridgestone OE dæk til mellem og store køretøjer.
Billedet viser en række af flådekøretøjer, er monteret med Bridgestone OE flådedæk.