Flere leddelte dumpbiler på arbejde på en stor byggeplads

Bridgestones førsteklasses sortiment af kommercielle og industrielle dæk til alle typer terræn og køretøjer

Designet til tunge belastninger og en række forskellige anvendelser

Bridgestones industridæk er konstrueret til at blive slidt jævnt og giver overlegen kørsel i sving, stabilitet og komfort, selv når de bærer tunge belastninger.

Overlegen trækkraft, komfort og langtidsholdbar ydeevne

Innovative teknologier sikrer, at Bridgestones dæk til stenbrud og byggeri er kendt for at forbedre effektiviteten, reducere nedetiden og øge dit investeringsafkast.

Vis dæk baseret på køretøj

Læssemaskiner

Fra snerydning til underjordisk minedrift - vores udvalg af slidbaner og størrelser betyder, at vi tilbyder dæk til alle typer hjullæsseranvendelser.

Dumpere

Træk, stabilitet, holdbarhed og komfort er standardkarakteristika for Bridgestones sortiment af dæk til stive dumpbiler.

Grader

Uanset om du pløjer sne, arbejder på isglatte overflader eller forbereder vejarbejder, sikrer vores graderdæk et lavt vibrationsniveau, høj stabilitet og god trækkraft.

Gravemaskiner

Vores specielt sammensatte gummi, brede lugs og regelmæssige slidbanemønster sikrer, at Bridgestone-dæk til gravemaskiner modstår skæring og overophedning.

Komprimatorer

Bridgestones dæk til asfaltvalser er udviklet til at fordele trykket jævnt over komprimerede overflader og anvender en unik gummiblanding, der er modstandsdygtig over for varme.

Kraner

Bridgestones terrængående krandæk er designet til at give et optimalt kontakttryk, selv under tunge belastninger og på ujævnt terræn, for at forbedre stabiliteten og sikkerheden.

Reach Stackers / Truck Gaffeltrucks

Vores dæk til reach stablere kan klare udsving i belastninger og hastigheder, samtidig med at de bevarer stabilitet og varmholdbarhed.