Med Bridgestone-dæk kan du flytte grænserne for dækkenes ydeevne

DÆKTEKNOLOGIER

Bridgestone landbrugsdæk

HARMONISERING AF STANDARDER

Den Europæiske Tekniske Dæk- og Fælgeorganisation (ETRTO) harmoniserer de tekniske standarder for dæk og gør det muligt at udskifte dem. Traktordæk har historisk set udviklet sig i samme takt som de nye traktorgenerationer. For at opnå større lastkapacitet og mere trækkraft var løsningen først at udvide dæksektionen. Derfor er serierne gradvist blevet udvidet fra 85-serien til den ekstra store serie. Da det imidlertid ikke længere var muligt at udvide dæksektionen yderligere, gjorde IF- og VF-teknologierne det muligt at opnå større lasteevne, bedre trækkraft og bedre jordbevarelse. Med IF- og VF-dæk øges fodaftrykket ikke i bredden, men i længden. Ud over disse tekniske standarder bidrager hver dækproducent med sin ekspertise til at øge dækets ydeevne på grundlag af eksklusive interne og eksterne dækkomponenter. Lad os gå på opdagelse i alle de dækteknologier, som Bridgestone har foreslået for at flytte grænserne for dækydelse.

Teknologier til traktordæk

VF-teknologi fra VT-TRACTOR
"Dæk med meget høj bøjning" (VF) beskriver en dækstruktur, hvor karkassen har en større bøjningsevne end det tilsvarende standarddæk. Dette giver en højere bøjningsevne end det tilsvarende standarddæk og øger dermed dets fodaftryk. Det øger også belastningskapaciteten med op til 40 %. På marken fungerer VF-dækket med lavere lufttryk, hvilket reducerer jordpakningen og dermed giver et større udbytte. På vejen kan VF-dækket bære større belastninger, hvilket betyder færre transportcykler på vejen. Du sparer tid og reducerer dine driftsomkostninger.
Fordele ved VF-dækteknologi
Mulighed for smalle fælge (NRO) til VT-TRACTOR-dæk
NRO-mærkningen tillader anvendelse af en smallere fælgbredde end normalt tilladt i ETRTO-standarderne for enten IF- eller VF-dæk af samme størrelse. Dermed undgås systematisk ændring af fælgen til fordel for VF-teknologien. Bridgestone NRO-mærkede dæk har to sæt unikke sidevægsmærkninger som fremhævet på billedet.
NRO-mærkning på dæk

VT-COMBINE-dækteknologi

IF CFO og VF CFO på VT-COMBINE-høstdæk
Kombinationen af Bridgestone IF CFO-dæk foran og Bridgestone VF CFO-dæk bagpå giver højere belastning sammenlignet med standarddæk eller lavere inflation ved samme belastning. Bridgestone VT-COMBINE, Høj belastning i cyklisk markarbejde (CFO) betyder store produktivitetsgevinster. VT-COMBINE-dæk er designet til at bære højere belastninger end tilsvarende standarddæk. Cyklisk markarbejde tillader især cyklisk (gentagen) højere belastning, når skæreplatformen er hævet, eller når korntanken er fuld, f.eks. op til 86 % belastningsbonus under visse betingelser.
VT-COMBINE høj bæreevne

Overlegen slid- og skadesbestandighed

Overlegen blanding til alle Bridgestone-dæk
Bridgestone landbrugsdæk er fremstillet af en slidstærk blanding, der indeholder vegetabilske olier. Vores nyeste blanding til alle Bridgestone-landbrugsdæk er delvist fremstillet af vegetabilske olier, som erstatter en del af den olie, der er baseret på olie. Denne nye generation af slidbaneblanding til Bridgestone-landbrugsdæk giver endnu bedre slid- og skadesbestandighed end Bridgestones tidligere generation.
Bedre slid- og skadesbestandighed

Perle-teknologi

Perle S-Line design
Bridgestones unikke og robuste S-LINE vulstprofil sikrer holdbarhed under ekstreme forhold med stor bøjelighed ved lavere tryk for at reducere jordpakning, men også høje og konstant skiftende belastninger.
Større bøjning ved lavt tryk

Find en forhandler

Søg efter en forhandler ved at angive dit postnummer eller by

Use my current location

Ingen resultater

alt text