Bridgestone

STOLT PARTNER TIL DE OLYMPISKE LEGE

Bridgestone logo and Olympic rings on a gold medal on black background.

Forfølg din drøm, uanset hvad

Ingen bliver født som olympisk mester. De støbes af mere end bare styrke og fart, med fokus og udholdenhed. Det ved vi hos Bridgestone. De holder folk på rette spor og hjælper dem med at holde kursen og forfølge deres drøm, No Matter What.

Stolt over at have hjulpet med at levere de bedst mulige Olympiske Lege

Vores bidrag til de Olympiske Lege Tokyo 2020

Vi er enormt stolte over at have hjulpet med at levere det, der blev et af de mest effektive og bæredygtige Olympiske Lege, for vores atleter, for fansene og for værtsbyen. Vi leverede vores produkter til alle Tokyo 2020 -flådebiler, plus tusinder af vores medarbejdere meldte sig også frivilligt til at hjælpe.
Svømmer i åbent vand

CHASE YOUR DREAM, NO MATTER WHAT

Ingen bliver født som olympisk mester. Olympiske mestre bliver skabt. De er støbt af mere end styrke og hastighed, de er gjort af noget andet. De udtrykker fuldkommen fokus på vejen til deres drømme. I årtier har vi holdt dem på sporet og anerkendt dem. Uanset deres rejse, uanset betingelserne, er dette vores passion. Så uanset hvad du vil opnå, om det er olympisk ære eller et dagligdagsmål, skal du fortsætte. Bevar fokus. Forfølg din drøm, uanset hvad.