En sikker og pålidelig løsning

Regummiering af dæk er en sikker og pålidelig løsning for flådeejere til at reducere dækomkostningerne og samtidig skåne miljøet. Regummiering i Europa sker efter standarder og specifikationer, som er fastlagt i EU-lovgivning. I dag sker mere end hver 3. udskiftning af et nedslidt lastbildæk med et regummieret dæk.

Bandag: regummiering i verdensklasse

Samme præstationer som med nyt - men med 30 % lavere omkostninger. Uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det står Bridgestone inde for med sine regummierede dæk.

 

Vores regummierede dæk er resultatet af Bridgestones og Bandags kombinerede know-how om gummiblandinger, mønsterudvikling og produktionsteknologi. Det er know-how, der er opbygget på mere end 50 års erfaring med regummiering. Den høje, ensartede kvalitet og sikkerhedsniveau, der er indbygget i ethvert af Bridgestone og Bandags dæk, er resultatet af hver eneste forhandlers brug af Bandag System, der er en kombination af:

  • Bridgestone slidbaneprodukter og mellemgummi
  • Bandag produktionsudstyr
  • Bandags regummieringsteknologi

Bandag indgår i Bridgestone-gruppen. Det er din garanti for bedst mulig kvalitet, ydeevne og driftsøkonomi.

Lavere omkostning pr. kilometer

Regummierede dæk giver i gennemsnit 30 % lavere dækomkostninger pr. kilometer end nye dæk. Jo flere gange en karkasse kan genbruges, jo lavere bliver kilometeromkostningen i henhold til Bridgestones Total Tyre Life-koncept.