• Designet til det alsidige segment er Duravis R002 udviklet til alle typer on-road køretøjer.
  • Omkostninger pr. kørt kilometer er reduceret med 15% procent i forhold til forgængeren (gennemsnit for styreaksel, drivaksel og anhænger).1
  •  Holdbarheden for Duravis R002 er forbedret med op til 45% i forhold til forgængeren1, og dækket har best-in-class 'A' klasse i vådgreb på styreakslen.2

Bridgestone, som er verdens førende dæk- og gummivirksomhed, lancerer det nye ekstremt slidstærke Duravis R002 dæk til flådekøretøjer.
Stigende krav til transportbranchen betyder, at vognmænd og flådeejere er nødt til at optimere deres produktivitet og minimere driftsomkostninger
ne mere end nogensinde.
Den seneste generation af Bridgestone Duravis dæk er designet til at opfylde disse krav.

Det sker ved at reducere omkostningerne pr. kørt kilometer gennem en enestående ydeevne på slitage og optimal brændstofeffektivitet. Samtidigt leverer dækket et fremragende vådgreb, hvad der er vigtigt under danske vejrforhold. Det nye Duravis R002 er udviklet og testet i samarbejde med 17 flåder i 13 lande og under en lang række forskellige driftsforhold.

Steven De Bock, Director Sales & Operations Commercial Products hos Bridgestone EMEA, udtaler: ”Flådeejere og vognmænd står over for større udfordringer end nogensinde før, og Bridgestone har et ansvar for at hjælpe vores kunder med at overvinde dem. Dækslitage er én af de største bekymringer for flåder, der ønsker at undgå yderligere omkostninger. Med sin enestående ydeevne hjælper vores nye Duravis R002 dæk dem med at sænke deres driftsomkostninger."

Reducerer omkostninger pr. kørt kilometer
Besparelsen er ikke kun økonomisk. Ud over den øgede holdbarhed (en stigning på op til 45%1) og den reducerede omkostning pr. kilometer (en reduktion på 15%1) er CO2-udslippet også mindre, fordi det nye Duravis er optimeret omkring brændstoføkonomi med en B-C-B-kombination på styreaksel, drivaksel og anhænger.3

Duravis R002 er allround dæk til alle typer on-road køretøjer, der opererer inden for et bredt anvendelsesområde fra motorvejs- og landevejskørsel til kørsel på lokale og regionale veje. Duravis R002 kommer med en best-in-class 'A' klasse for vådgreb på de styrende hjul2 - vinterklar med 3PSFM og M+S-mærkning til styreaksel, drivaksel og trailer - og har et enestående vådgreb og ydeevne året rundt.

Udviklet til fremtidens logistik
Som med alle Bridgestone's nye dæk til lastvogne og busser bliver Duravis R002 dæk leveret med det elektroniske identifikationssystem, RFID (Radio-frequency identification). RFID øger kunders mulighed for at spore deres dæks karkasser og hjælper med at optimere deres samlede ejeromkostninger. De RFID-aktiverede Duravis R002 dæk kan problemfrit arbejde sammen med Bridgestone's brugertilpasselige servicepakke til dækhåndtering og -vedligeholdelse, Total Tyre Care, herunder FleetPulse.

De fire vigtigste størrelser er klar i september 2019
De vigtigste fire størrelser på Duravis R002 vil være tilgængelige i september 2019, og yderligere seks størrelser kommer i 2020. Det nye Duravis R002 forenkler Bridgestone's sortiment ved at erstatte alle nuværende produkter.

De nye dæk er udviklet og produceret i Europa og er en kombination af et nyt, innovativt mønsterkoncept og compound og en forbedret fremstillingsproces.
Duravis R002 dæk vil blive monteret som originaludstyr af førende bilfabrikanter som MAN, SCANIA, DAIMLER, VOLVO, RENAULT og IVECO, efter en grundig godkendt afprøvning.

1 Baseret på aktuelle interne testresultater for slitagepræstation i forhold til forgængerne R-Steer001, R-Drive001 og R168. Størrelser 315/80R22.5 til styreaksel og drivaksel og 385/65R22.5 til anhænger.
2 Størrelse:315/80R22.5
3 EU-mærke i størrelserne 315/80R22.5 på styreaksel og drivaksel og 385/65R22.5 på anhænger.

Fremtidens logistik med færre omkostninger: Duravis R002