NORDIC-DRIVE 001 kombinerer Bridgestones forbedrede anti-slip blok-teknologi med sin berømte Multicell gummiblanding for at garantere exceptionelt greb, trækkraft og bremsning på sne og is, uden at gå på kompromis med gode kilometertal og høje on/off-road egenskaber.

"Med udviklingen af NORDIC-DRIVE 001 har Bridgestone løftet barren til det næste niveau mht. vejgreb og bremsning for flåder, der opererer i strenge klimaforhold", siger Keld Andersen, Salgs- og marketingchef Commercial Produkter hos Bridgestone Danmark.

Enestående vejgreb og trækkraft
Bridgestones forbedrede anti-slip blok-design skaber tre gange så mange bidende kanter på hver blok i forhold til konventionelle blok-design. Dermed opnås fremragende trækkraft på våde og frosne overflader samt bedre greb end forgængeren W970.

Greb og trækkraft forstærkes yderligere af Bridgestones berømte Multicell gummiblanding. Multicell er porøs, og det betyder, at det overfladevand, der skabes ved dækkets friktion, kan strømme ind i dækket. Derved holdes gummiet i fast kontakt med isen, og resultatet er en forbedret trækkraft i sne og på is.

Mere sikker kørsel

Undersøgelser fra forskellige flåder i Norge viser, at nye NORDIC-DRIVE 001 har betydeligt bedre greb på sne og is end forgængeren W970, med stærkere trækkraft og kortere bremselængde.

NORDIC-DRIVE 001 slår også sin forgænger på brændstofforbruget, dækkets levetid og egnethed til regummiering:

  • Det nye NORDIC-DRIVE 001 har 15% lavere rullemodstand end sin forgænger W970; det konvekse blokmønsterdesign minimerer uregelmæssigt slid, hvilket giver dækket et længere arbejdsliv
  • Modstandsdygtighed overfor stik- og skærskader forbedrer karkassens regummierings-egnethed og øger yderligere dækkets værdi.

Hvad gemmer sig bag dæk-navnet?

Som med nye Bridgestone-produkter i andre dæksegmenter følger NORDIC-DRIVE 001 virksomhedens strategi om at forenkle dæk-produktnavne og gøre dem selvforklarende. NORDIC beskriver den hårde vinteranvendelse, DRIVE definerer akslen, og 001 angiver første generation af det nye premium Bridgestone line-up.

NORDIC-DRIVE 001 vil gradvist erstatte W970 dækket og er p.t. tilgængeligt i 3 størrelser: 315/70R22.5, 295/80R22.5 og 275/70R22.5.


Bridgestone Nordic Drive 001