Næsten uanset hvilke overflade- og vejforhold, der er tale om, rykker Bridgestone med sit nye Bandag M-DRIVE 001-dæk grænserne for kilometertal og dæklevetid, samtidig med at de samlede omkostninger pr. km for flådeansvarlige og vognmænd bliver reduceret.

Langvarig ydeevne

Baseret på Bridgestones tilsvarende premium M-DRIVE 001 on/off trækdæk er den spritnye Bandag-slidbane designet til at modstå on/off-segmentets krævende udfordringer.

”Bandag M-Drive 001 er yderst modstandsdygtig over for utilsigtede skader og leverer fremragende kilometertal. Læg dertil fantastiske, selvrensende egenskaber, og resultatet bliver en endnu bedre trækkraft på ujævne overflader end hidtil set,” forklarer Niels Nielsen, Fleet & Retread Development Manager hos Bridgestone Danmark og tilføjer. ”Bandag M-DRIVE 001’s optimerede mønster med M+S-mærkning giver maksimal sikkerhed og kørekomfort på vejen, også under vinterforhold.

Omkostningseffektiv ydeevne og forlænget levetid

Bag Bandag M-DRIVE 001 gemmer sig den mest avancerede dækteknologi udviklet af Bridgestone. Kombinationen af specialudviklede gummiblandinger og innovativt mønsterdesign giver en fremragende og meget omkostningseffektiv ydeevne, pointerer Niels Nielsen: ”Den omdrejningsbestemte slidbane med Tie-bar-teknologi optimerer blokstivheden, så dækkenes levetid forlænges, og uregelmæssigt slid reduceres. Blokkene er designet til at sikre gode vinter- og vådvejsegenskaber samtidig med, at off-road trækkraften er forbedret.”

Slidbanen passer til flere typer dæk og karkasser

Den nye Bandag M-DRIVE 001 slidbane er den ideelle løsning til at forlænge livet for det tilsvarende Bridgestone M-DRIVE 001 trækdæk. Det kan også bruges til vulkanisering på andre premium karkasser i størrelserne 295/80R22.5 og 315/80R22.5, som dækker de mest almindelige on/off køretøjer på markedet.


Yderligere information hos Bridgestone Danmark A/S:

Niels Nielsen
Fleet & Retread Development Manager
niels.nielsen@bridgestone.eu
21 75 37 10


Bridgestone Corporation:

Bridgestone Corporation, med hovedkvarter i Tokyo, er verdens største dæk- og gummiproducent. Foruden dæk til en lang række formål, fremstilles også et bredt udvalg af diverse produkter, for eksempel gummi og kemiske produkter til industrielle formål samt sportsartikler. Bridgestone produkter sælges i over 150 lande.

Bridgestone Europe:

Bridgestone Europe, med europæisk hovedkvarter i Bruxelles, Belgien, er et regionalt datterselskab af Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent. Bridgestone Europe driver et teknisk center, 8 fabrikker samt salgskontorer i mere end 30 europæiske lande, med over 13.000 ansatte. Dæk, fremstillet af Bridgestone Europe, sælges både i Europa og resten af verden.

Bridgestone Danmark:

Bridgestone Danmark A/S, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 42 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner. 


Nyt Bandag M-DRIVE 001 dæk flytter grænserne for  performance i on/off segmentet