Bridgestone introducerer den nye R249II EVO Ecopia, preium-dækkettil styrende aksler, der bringer dig endnu længere frem med endnu lavere omkostninger pr. kilometer.

R249II EVO Ecopia leveres i str. 315/60R22.5 og er specielt udviklet til at reducere ujævn slitage samt markant højere kilometertal* samt reduceret rullemodstand og dermed bedre brændstoføkonomi.

Højere kilometertal

Ny teknologi fordeler belastningerne fra acceleration og opbremsning langt bedre. Det giver mindre slitage. Optimeret opbygning af karkassen med lavere spænding i de førskellige dæklag reducerer belastningen på dækskuldrene. Dermed forlænges dækkets levetid, hvilket resulterer i langt flere kilometer.

Desuden anvender Bridgestone den unikke NanoPro-Tech gummiteknologi, der reducerer den interne friktion, når dækket ruller. R249IIEVO Ecopia går dermed ikke på kompromis, når det gælder brændstofeffektivitet, kilometertal og levetid.

Forbedret bæreevne

R249II EVO Ecopia udnytter som resten af EVO-dækprogrammet også Bridgestones unikke Turn-in-Ply teknologi, der giver en mere stabil og slidstærk konstruktion til gavn for dækkets levetid og gør det muligt at køre med højere belastning.

- Kunderne har brug for lang levetid i kombination med lavt brændstofforbrug. Det er præcis, hvad R249II EVO Ecopia tilbyder dem, siger Harald Van Ooteghem, Senior Manager for Commercial Marketing Planniong hos Bridgestone Europe.

R249II EVO Ecopia i str. 315/60R22.5 kan både leveres til nymontering hos lastbilproducenterne samt til eftermontering. 

(*) baseret på interne beregninger samt feltprøver udført i Spanien , Frankrig og Holland i 2012. 


Related Tyres