ADCO Retreads, der er baseret i Portadown, har besluttet at udvikle sin forretning efter et management buy-out i form af et Bandag partnerskab. Selskabet kan prale af 30 års brancheerfaring inden for dæk og har taget denne beslutning for at konsolidere sig og vokse på det nordirske marked.

Bridgestones udviklingschef for regummiering, Terry Salter, kalder ADCO Retreads’ beslutning om at indgå partnerskab med Bandag for en perfekt løsning for begge parter både for nærværende og på lang sigt:
  • ADCO har dedikeret sig til Bandags varemærke, teknologi og kvalitet. Det giver sig bl.a. til kende ved, at ADCO omlægger både sin hjemmeside, design på sine køretøjer og anden ekstern kommunikation til Bandags standarder.
  • Vi er glade for at være i gang med et nyt forhold til denne virksomhed, og vi vil sammen drage nytte af styrken i de to virksomheder. At ADCO dedikerer sig til at brande Bandag i Nordirland efter et fravær på mere end 25 år, er strategisk vigtigt for os, fastslår Terry Salter.
ADCO forventes at se et umiddelbart opsving i leverancerne af regummierede dæk på det nordirske marked gennem adgang til Bandags teknologi og Bridgestones markedsposition. Dette gælder ikke mindst i forhold til flådeejere i Ulster-området samt forvaltning af Bridgestones kontrakt med Ulster Bus.

- Vi brænder for at opretholde Bandags velkendte kvalitetsstandarder med en forpligtelse til at installere Bandags 7400U Shearografi-teknologi. ADCO vil spille en central rolle i dette. Vi forventer indledningsvis at skulle producere og levere ca. 5.500 regummierede dæk om året med en forventning om snart at passere ca. 8.000 enheder pr. år, tilføjer Terry Salter.
Bandag problemfrie adgang til kvalitets-karkasser fra Bridgestone har været en afgørende faktor for ADCO til at indgå partnerskab med Bandag. Det samme gælder styrken i det europæiske netværk.
I 2007 overtog Bridgestone virksomhederne Bandag Incorporated og dannede Bridgestone Bandag, LLC. I april 2008 gik salgs- og marketingsafdelingerne fra Bridgestone Bandag, LLC sammen med lastbil- og busdivisionen i BSAM (Bridgestone Americas Inc.) om at levere deres integrerede dæk- og serviceløsninger. Den nye gruppe er kendt som Bridgestone Bandag Tyre Solutions (BBTS).
I dag er Bridgestone Bandag Tyre Solutions (BBTS) en division af Bridgestone Americas Tyre Operations (BATO), så de to grupper bedre kan servicere kunderne med en omfattende produktpakke med nye og regummierede dæk inkl. stærke serviceløsninger. 

Related Tyres