Med R168PLUS skubber Bridgestone til grænserne for ydeevne og levetid i kombination med overlegen slidstyrke og lavere rullemodstand.

- Det nye R168PLUS leverer, hvad flåder med regionale kørselsopgaver har allermest brug for i dag: stor stabilitet og høje kilometertal i kombination med lave samlede dækomkostninger og lavt brændstofforbrug, fastslår Harald Van Ooteghem, der er Senior Manager, Commercial Marketing Planning for Bridgestone Europe.

Den absolutte topscorer

Behovet for stadig lavere omkostninger pr. kilometer motiverede Bridgestones ingeniører til at udvikle et trailerdæk, der er ekstremt holdbart takket være den robuste karkasse og slidstærke gummiblanding. Den nyeste teknologi for gummiblanding blev integreret i den nye R168PLUS, så det leverer bedre ydelse og forbedret slidstyrke. Et bredere topbælte giver bedre beskyttelse mod gennemtrængning af skarpe genstande, mens den specielle udformning af dækmønsteret bidrager til at undgå, at sten sætter sig fast i dækket.

Total Tyre Life

R168PLUS har en robust karkasse, hvilket gør det ideelt til brug for regummiering i Bridgestones "Total Tyre Life"-koncept med de avancerede Bandag R168 regummieringer. Dette premium regummierede dæk fra Bandag ser ikke kun ud som et nyt Bridgestone dæk men giver også fremragende kvalitet, pålidelighed og kilometertal på niveau med nye, originale Bridgestone-dæk.

R168PLUS i størrelse 385/65R22.5 er allerede på markedet.

Related Tyres