Det nye Ecopia trailerdæk kombinerer det overlegne niveau for holdbarhed, slidtage, køreegenskaber samt mulighed for regummiering i forhold til sin forgænger, R109 Ecopia. Samtidig har det væsentligt lavere rullemodstand og forbedret vejgreb ved bremsning på våd vej.

Ved at anvende sin enestående NanoPro-Tech™-teknologi er Bridgestone lykkedes med at reducere energitabet i ECOPIA H-TRAILER 001 i kraft af lavere rullemodstand uden at gå på kompromis på andre områder som vejgreb på våd vej samt kilometertal. Dækket har også vævede dæklag, hvilket øger karkassens stabilitet og holdbarhed samt giver mulighed for højere belastning samt problemfri regummiering.

Reduceret brændstofforbrug

Uafhængige vejtests* viser, at ECOPIA H-STEER 001 og ECOPIA H-DRIVE 001 giver henholdsvis 18,9 % og 26,5 % lavere rullemodstand i forhold til den tidligere Ecopia dækserie, hvilket fører til 4,4 % lavere brændstofforbrug. Sammen med ECOPIA H-TRAILER 001 kan flådeejere med mange langture spare op til 5% brændstof i kombination af den nye trailer dæk med ECOPIA H-STEER 001 og ECOPIA H-DRIVE 001 i forhold til den tidligere ECOPIA serie. Dette er en vigtig fordel, når det skal tages i betragtning, at brændstof udgør ca. 25 % af de samlede omkostninger ved langturskørsel.

- Med det optimale kompromis mellem rullemodstand, kilometertal og levetid er Bridgestones nye Ecopia dæk svaret til flåder inden for langturskørsel, der ikke blot ønsker at reducere deres udgifter til brændstof men også deres samlede dækomkostninger pr. kilometer, siger Harald Van Ooteghem, der er Senior Manager Marketing Planning, Commercial Business Unit for Bridgestone Europe.

Om Ecopia produktprogrammet

Designet til professionelle, brændstof-bevidste flådeejere leverer disse premium Ecopia langtursdæk markant lavere rullemodstand, brændstofforbrug og miljøbelastning: Samtidig er egenskaberne for dækkets ydeevne og sikkerhed helt i top. Bridgestones Ecopia produktprogram repræsenterer et gennembrud i bæredygtig ydeevne ved at hjælpe med at reducere brændstof- og CO2-udslip, uden at det går ud over trafiksikkerhed og dækkets levetid.

Bridgestone lancerede det nye ECOPIA H-TRAILER 001 i 2013 (str. 385/55R22.5). Dækket opnåede et B i rullemodstand, C i vejgreb i vådt føre samt en støjværdi på 73 dB(A) i henhold til den europæiske mærkningsordning af dæk.

* Udført i juli 2011 af TÜV SÜD Automotive GmbH, en del af den højt respekterede internationale tekniske serviceorganisation TÜV SÜD Group Tests.

Related Tyres