Introduceret for første gang i Europa i 2012 på ”Reifen International” dækmessen i Essen, er de nye ECOPIA H-STEER 001 og ECOPIA H-DRIVE 001 (størrelse 315/70 R22.5) de mest driftsøkonomiske og bæredygtige lastbildæk, som Bridgestone nogensinde har udviklet.

De er specielt designet til professionelle, brændstof-bevidste flådeejere. Disse to premium Ecopia lastbildæk til langturskørsel giver markant lavere rullemodstand, brændstofforbrug og miljøbelastning, samtidig med at de har fremragende egenskaber, når det gælder ydeevne, holdbarhed og trafiksikkerhed.

ECOPIA H-STEER 001 og ECOPIA H-DRIVE 001 indeholder begge Bridgestones unikke NanoPro-Tech™-teknologi, der reducerer energitabet i den øverste del af dækket, når dækket roterer. Det reducerede energitab kan direkte oversættes til lavere rullemodstand - uden kompromisser med andre vigtige egenskaber som slidstyrke, vejgreb på våd vej og kilometertal.

Reducerer brændstofforbruget med 4,4 %

Uafhængige vejtests* viser, at ECOPIA H-STEER 001 og ECOPIA H-DRIVE 001 giver 18,9 % og 26,5 % lavere rullemodstand i forhold til den tidligere Ecopia dækserie, hvilket fører til 4,4 % lavere brændstofforbrug. Det har afgørende betydning for den samlede driftsøkonomi, da brændstof udgør omkring en fjerdedel af de samlede omkostninger ved langturskørsel.
- Ud over at opnå meget gode resultater i uafhængige dæktests har kundernes feedback på de nye Ecopia dæk også været meget positive, siger Harald Van Ooteghem, der er Senior Manager Marketing Planning, Commercial Business Unit for Bridgestone Europe.

* Udført i juli 2011 af TÜV SÜD Automotive GmbH, en del af den højt respekterede internationale tekniske serviceorganisation TÜV SÜD Group Tests.

Related Tyres