Sådan reducerer Bridgestone dækomkostningerne 

I dagens hårde økonomiske klima er flådeejere under konstant pres for at reducere driftsomkostningerne. Bridgestone har taget denne udfordring op og viser, hvorfor flådeejere ikke kun skal fokusere på indkøbsprisen men også se på prisen pr. kilometer over hele dækkets levetid.

Nøglen til dette "Total Tyre Life"-program er Bridgestone tilgang til at forlænge levetiden på et dæk så længe som muligt og derved reducere omkostningerne pr. kilometer målt over hele dækkets levetid.

Karkasser bygget til at holde ...

Cyklussen starter med Bridgestones nye premium lastbildæk til styrende hjul, trækhjul og trailerhjul, der alle er designet ved hjælp af de mest avancerede teknologier uden at gå på kompromis med ydeevne og trafiksikkerhed. Waved Belt™ og Turn-In-Ply er to af Bridgestone mest avancerede teknologier, der forbedrer karkassernes stabilitet og holdbarhed, hvilket både giver et langt første liv samt ideelle betingelser for regummiering til de næste liv.

... for optimal regummiering

Ved hjælp af verdens mest avancerede koldvulkaniseringsproces får det europæiske netværk af dygtige Bandag-franchisetagere mest muligt ud af kundernes karkasser ved at give dem et andet liv, og ofte også et tredje …

Fordelen for kunderne er, at regummierede Bandag-dæk har næsten samme præstationer som nye dæk men til stærkt reducerede omkostninger. Det giver i gennemsnit 30 % lavere pris pr. kilometer i forhold til nye lastbildæk. Produktionen af regummierede dæk har også miljømæssige fordele, idet der anvendes færre ressourcer og udledes ca. 30 % mindre CO2 end ved produktion af nye dæk.

Bridgestone har udviklet et bredt udvalg af dækmønstre til Bandag regummierede dæk, der er velegnede til alle applikationer og kørselsforhold i Europa.

Med en lige så fast partner, Truck Point, der er det største uafhængige pan-europæiske netværk for lastbildæk med over 2.400 fagfolk i 29 lande, kan Bridgestone yde den nødvendige service, overvågning og rådgivning til at optimere Bridgestone-dækkenes lange levetid på landevejene.

- Med Total Tyre Life hjælper vi flådeejere til forlænge dækkenes levetid og reducere deres dækomkostninger pr. kilometer over dækkets levetid, siger Harald Van Ooteghem, der er Senior Manager, Marketing Planning, Commercial Business Unit for Bridgestone Europe.

Beregn dine besparelser på www.totaltyrelife.eu