Programmet omfatter derfor hele Bridgestones udvalg af serviceydelser, der fås i to brugerdefinerbare udgaver: Comfort4Fleet, der er et ”Alt inkl. til fast pris pr. km”-produkt samt det fleksible, kundespecificerede Flex4Fleet-produkt, der gør det muligt for flådeejere at vælge den mest hensigtsmæssige løsning til deres individuelle behov.

- Total Tyre Care er designet til at lade flåder koncentrere sig om deres kerneforretning uden at skulle bekymre sig om deres dæk. Det kan de gøre i sikker forvisning om, at Bridgestone vil minimere deres dækomkostninger mest muligt, siger Harald Van Ooteghem, der er Senior Manager, Marketing Planning, Commercial Business Unit for Bridgestone Europe.

Bridgestones Total Tyre Care-koncept er bygget op omkring tre elementer: Total Tyre Life, Total Tyre Service og Total Tyre Systems.

Total Tyre Life har til formål at maksimere dækkenes levetid, og derved reducere dækomkostningerne pr. km målt over dækkenes levetid. Det sker ved levering af dels nye premium Bridgestone dæk og dels regummierede Bandag slidbanedæk. Grundlaget er nye Bridgestone dæk med deres unikke karkasser - de første dæk bygget til flere liv, hvis særlige konstruktion gør regummiering mulig. Den indbyggede styrke demonstreres i Bridgestones nye R-STEER 001 og R-DRIVE 001 dæk til regional kørsel. De er robuste og designet til alsidigt brug med høj ydeevne og lang levetid til en bredt vifte af kørselsforhold.

Bandag, verdens førende producent af regummierede dæk, kan udnytte Bridgestone-karkassernes indbyggede styrke og levetid og give nyt liv til lastbildæk til gennemsnitligt 30 % lavere omkostninger end for tilsvarende nye dæk.

Total Tyre Services er pakken, der holder en flådeejers køretøjer på vejen med maksimal effektivitet. Systemet indeholder alt, hvad en flådeejer har brug for - fra dækinspektioner til professionel teknisk rådgivning om at holde dækkene i topform og maksimere deres samlede levetid.

Disse serviceydelser leveres af Truck Point, der er det største uafhængige pan-europæiske netværk for dækspecialister med over 2.400 fagfolk i 29 lande. Serviceydelserne og nødservice stilles til rådighed af Service Europe, 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Karkasserne leveres af fra Bandags netværk og frigiver det fulde potentiale i Bridgestones lastbildæk.

Total Tyre Systems er det tredje element i programmet, der er udviklet til at give flådeejere fuldt indblik i deres dæks tilstand på alle tidspunkter. Tjenesterne understøttes af effektive sporings- og overvågningsværktøjer: Bridgestones T2i internetbaserede inspektionsværktøj, der kontrollerer dæktryk, tilstand og mønsterdybde. Dertil kommer Bridgestones eksklusive dæktryksovervågningssystem TPMS, der er et sensor-baseret system, der overvåger dæktryk i realtid for øget sikkerhed, lavere brændstofforbrug og længere dæklevetid. Resultatet for flådeejerne er skræddersyet rapportering, reducerede dækomkostninger og maksimal driftssikkerhed.

Related Tyres