Blandt de næsten 100 gæster, der var inviteret til åbningsceremonien, var repræsentanter fra den ungarske regering samt hr. Akihito Ishii, Director Truck, Bus & Retread hos Bridgestone Europe. Andre repræsentanter var nationale og lokale medier, embedsmænd fra lokale organisationer i Mezőszilas samt ledende medarbejdere fra nabovirksomhederne.

5-Let, der er et 100 % ungarsk ejet selskab, har siden 1996 investeret i grønne energiløsninger, herunder især geotermisk energi. Vulkanisering af lastbildæk bruger op til 75 % mindre energi og ressourcer end tilsvarende produktion af nye dæk, og samtidig reduceres mængden af dæk, der skal bortskaffes. Dette gør denne nye regummieringsfabrik til endnu en vigtig milepæl i 5-Let’s engagement for miljøvenlig produktion.

Som Bandag franchisetager har 5-Let adgang til den brede vifte af premium Bandag-teknologier til regummiering af lastbil- og busdæk. Det er gode nyheder for de ungarske dækkunder og flådeejere, der ønsker at reducere deres dækomkostninger. Bridgestone-dæk med efterfølgende regummiering med Bandag slidbaner giver tilsvarende eller lavere totalomkostninger end brug af nye dæk.

Denne nye Bandag-partner styrker dermed Bridgestone/Bandag’s produkt- og serviceudbud på det ungarske marked med helt nye dæk samt regummierede dæk og serviceydelser, der er skræddersyet til at reducere brugernes dækomkostninger i målt over dækkenes samlede levetid.

Related Tyres