Bridgestone har lanceret ​et Bandags produktprogram af regummierede dæk, der svarer nøjagtigt til Bridgestones premium on/off-road dækprogram. Dermed er der mulighed for at opnå overlegen driftsøkonomi for flåder med kørselsopgaver med høj dækslitage. De tre nye Bandag on/off-road dækmønstre er beregnet til trækaksler, traileraksler samt til allround-brug.

Med sammenlægningen af ​​Bandag og Bridgestone kombineres et halvt århundrede af markedets mest avancerede regummieringsteknologi med high-tech dækudvikling fra en førende dækproducent. Denne spændende nye fremtid giver Bridgestone mulighed for at fremstille Bandag regummierede dæk med tilsvarende kvalitet, ydeevne og design som tilsvarende fabriksnye Bridgestone dæk.

Robust, stærkog som nyt
Fælletræk i de nye Bandag L355 (E) regummierede trækdæk, M748 (E) trailerdæk og M840 (E) allround-dæk er deres ekstraordinære modstand mod skæring og chipping. Bandags produktprogram nyder nu godt af Bridgestones store erfaring med off-road dæk. Bandag har udviklet en revolutionerende ny gummiblanding, der er designet til at modstå selv mest krævende underlag.

De forstærkede skuldre og slidbanen beskytter den værdifulde karkasse mod skarpe genstande, mens de ekstra dybe slidbanemønstre forlænger dækkenes levetid under selv de hårdeste kørselsforhold.

De tre nye Bandag slidbanedesigns er konstrueret med den typiske buede sektion af Bandags ECL-platform. Det betyder, at et regummieret Bandag L355 (E), M748 (E) eller M840 (E) næsten ikke er til at skelne fra et tilsvarende nyt Bridgestone dæk. Men der er meget mere i disse nye Bandag regummieringer end det blotte øje kan se, for deres kvalitet, ydelse, pålidelighed og kilometertal er også på niveau med nye dæk.

Beskæftiger sig med pålidelighed og budget
On/off-road-segmentet er stærkt afhængig dæk vulkanisering at optimere dæk budgetter og holdbarhed. Mange ejere af flåder, der opererer i slid-intensive on / off-road applikationer værdi kombinationen af ​​premium nye Bridgestone dæk og pålidelig forhærdeudstyret dæk vulkanisering. Som et resultat, de tre Bridgestone design nu lanceret af Bandag er sikker på at appellere til flådekunder søger at opretholde optimal driftssikkerhed på tværs af flere dæk liv «, mens man kører deres dæk budget yderligere."