Fuelcare

Oplev Fuelcare, vores løsning til at sænke bilparkens brændstofforbrug, CO2-udledning og samlede driftsomkostninger

Dette billede viser en lastbil, der kører på en motorvej og bruger Fuelcare, brændstofforvaltningsværktøj fra Bridgestone.
Lær hvordan din dækpolitik påvirker brændstofforbruget
Find den ideelle balance for dækomkostninger og brændstofforbrug
Reducer brændstof- og samlede driftsomkostninger og C02 med op til 10 %

Hvad kan Fuelcare gøre for dig

Dette billede viser FuelCare-tabletten og -simulatoren.

Indblik i samlede dækomkostninger

Bilparker bruger op til 20 gange mere på brændstof end på dæk. Men dæk kan have en betydelig indvirkning på brændstofforbruget Fuelcare giver dig fuld gennemsigtighed om, hvordan dine dæk påvirker din bilparks brændstofforbrug, og hvad du kan gøre for at maksimere besparelser.
Dette billede viser Duravis R002 og Ecopia H002.

Dette valg til dine driftsaktiviteter

Om det er korte ture på regionale veje med flere leverancer eller international langturstransport giver vores kvalitetsdæk brændstofbesparelser uden at påvirke kilometertal og sikkerhed. Med Fuelcare bestemmer du de optimale valg for køretøjerne ud fra køremønstre og aktiviteter.
Dette billede viser en lastbil ved et motorvejsstop med en solnedgang i baggrunden.

Øje på brændstofbesparelser

Fuelcare bruger telematik og operationelle data til at forudsige, overvåge og kvantificere de brændstof- og C02-besparelser, du kan opnå. Hastighed, acceleration og kørsel på stigninger er faktorer, som værktøjet vurderer for at bestemme potentielle dækrelaterede besparelser.
Dette billede viser et nærbillede af overvågnings-, vedligeholdelses- og forvaltningsaspekter for din dæks præstation.

Proaktiv dækvedligeholdelse

Proaktiv vedligeholdelse er grundlæggende for at bevare dækkets brændstofbesparende kapacitet. Bridgestones servicenetværk med 2.100 partnere og Tirematics-løsninger leverer total dækpleje for at opretholde dine dæks fremragende præstation.
Webfleet - Dette billede viser en bilparkleder bag sit skrivebord, der arbejder med data til Webfleet Solutions

Få mere værdi

I tillæg til dækforvaltningsløsninger giver Fuelcare muligheder for yderligere at forbedre dine besparelser ved at forbedre kørselsadfærd, ruter og automatisk sporing af brændstof med WEBFLEET. Vores alt-i-en-løsning giver et maksimalt afkast på dine aktiver med ultimativ komfort.