Lastvogns- og busdæk

Se hele programmet

Billedet viser et lastvognstog monteret med Bridgestone lastvognsdæk på en vej.

Langturskørsel

Lastvognsdæk til langturskørsel
Bridgestones langtursdæk hjælper med at reducere brændstofomkostningerne, CO2 udledningen og flådens samlede omkostninger uden at gå på kompromis med dækkets performance.

Alsidig kørsel

Lastvognsdæk til regional kørsel
Bridgestones alsidige dæk bruger den nyeste teknologi for at opnå fantastiske kilometertal, vejgreb og holdbarhed.

Bybus

Busdæk til bykørsel
Bridgestones bybus dæk klarer de typiske udfordringer ved bykørsel, lige fra de dårlige veje til den endeløse start-og-stop kørsel, så din bykørsel bliver komfortabel.

Turistbuskørsel

Busdæk til langturskørsel
Helårs egenskaberne ved Bridgestones langtursbusdæk giver en komfortabel oplevelse til både chaufføren og passagererne på de lange ture.

Duravis R002

SE BRIDGESTONE DURAVIS 002 DÆK PROGRAMMET.

Mindre lastbiler

Lastvognsdæk til langturs og bykørsel
Bridgestones dæk til små og mellemstore lastvogne giver den alsidighed og holdbarhed som kunderne efterspørger for at kunne levere til tiden - både i centrum og uden for bymidten.

Let entreprenørkørsel

Lastvognsdæk til blandede transportopgaver
Bridgestone on/off dæk bruges bl.a. på byggepladser. Disse robuste dæk giver fantastisk greb, mange kilometer og høj modstandsdygtighed overfor snit- og skærskader.

Entreprenørkørsel

Lastvognsdæk til off-road arbejdspladser
Bridgestones on/off dæk er ideelle til byggepladser, miner og stenbrud. Disse robuste dæk er perfekte til at håndtere tunge last i udfordrende områder.

Vinterkørsel

Vinterdæk
Bridgestones vinterdæk giver fantastisk performance, komfort og præcise styreegenskaber så chaufføren har fuld kontrol, selv under udfordrende is og sneforhold.

Ecopia H002

SE BRIDGESTONE ECOPIA H002 DÆKPROGRAMMET.

Du er måske også interesseret i...

Billedet viser flåder der kunne drage nytte af Bridgestone's Total Tyre Care mobilitets løsning.

Total Tyre Care

Som flådeoperatør er du under konstant pres for at sikre at din flåde performer optimalt samtidig med at omkostningerne holdes nede. Se hvordan Total Tyre Care kan hjælpe dig med at reducere dine ejeromkostninger.
Læs mere
Billedet viser et køretøj monteret med Bandag regummieringsdæk på en motorvej.

Bandag regummieringsløsninger

Bandag, en global leder indenfor regummierings løsninger. Over 60 års ekspertise i branchen med en dedikation til sikkerhed og pålidelighed og med tanke på miljøet. Vores brede produktprogram leverer lang kilometerydelse og performance på samme niveau som nye dæk, men til en brøkdel af prisen. Dine samlede omkostninger pr. kørt km. reduceres betragteligt.
Læs mere
Billedet viser en række af flådekøretøjer, er monteret med Bridgestone OE flådedæk.

Originalmontering

Bridgestones originalmonteringsdæk (OE) passer perfekt til de unikke krav, som producenter af lastvogne og busser stiller. Se de nyeste Bridgestone OE dæk til mellem og store køretøjer.
Læs mere

Find en forhandler

Søg efter en forhandler ved at angive dit postnummer eller by

Billedet viser 2 mennesker, der benytter Bridgestones mobilitetsløsning til at kontrollere deres Bridgestone lastvognsdæk.