Opkøbet er et led i en strategi for at styrke Bridgestones digitale løsninger, som dækproducenten har været i gang med de seneste år med løsninger og Apps som Tirematics, Mobox, FleetPulse og Bridgestone Connect.

Dataopsamling, dataudveksling og -­analyse kan bruges til at optimere bilers ydeevne og med købet af TomTom får Bridgestone større indsigt i konkrete data for både biler og dæk. Data som kan danne grundlag for udviklingen af nye dæk.

Med i købet får Bridgestone de 860.000 køretøjer, der er tilknyttet TomToms flådestyringsløsning, heraf er to tredjedele erhvervskunder. Flådestyringsløsningen giver erhvervsvirksomheder og leasingfirmaer en mere effektiv og økonomisk styring af bilparken.

bridgestone tomtom telematics Infographic


Yderligere information
Lotte Bodilsen
PR og kommunikation
lotte.bodilsen@bridgestone.eu
22 70 11 20


Bridgestone er Global Olympisk og Paralympisk Partner
Bridgestone Corporation, verdens største dæk-­ og gummiproducent, blev Global Olympisk Partner i 2014 og Global Paralympisk Partner i 2018.

Bridgestone bestræber sig på at udvikle produkter, services og løsninger, som forbedrer menneskers måde at bevæge sig, leve, arbejde og lege på. Bridgestones engagement i den Olympiske og Paralympiske Bevægelse matcher Bridgestones budskab ”Chase Your Dream", der tilskynder alle mennesker til at overvinde forhindringer og kæmpe for at nå deres mål, og er en naturlig videreførelse af Bridgestones engagement i sport og innovation gennem mere end 100 år.

Bridgestone har globale rettigheder til den Olympiske og Paralympiske Bevægelse til og med 2024, en periode der inkluderer de Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo i 2020, Beijing i 2022 og Paris i 2024. Som en af de store sponsorer for den Olympiske og Paralympiske Bevægelse har Bridgestone globale markedsføringsrettigheder for sit fulde dæksortiment, specialdæk og køretøjsservicer til bilindustrien, selvkørende cykler, seismiske isolationslejer og en lang række bygge-­ og industriprodukter.

Læs mere om Brid
gestone i Europa, Mellemøsten og Afrika på www.bridgestone.eu ,www.bridgestonenewsroom.eu. Følg os på Facebook, Instagram, YouTubeTwitter og LinkedIn.