Bridgestone har lanceret sit nyeste skud på stammen i rækken af ultra-high-performance dæk til landbruget: VX-TRACTOR. Dette trækkraftsstærke dæk imødekommer brugernes behov for længere levetid, når dækket skal anvendes på veje, og skubber grænserne for teknologi og ydeevne, så dækket kan køre længere og klare en større belastning.

Bygget til styrke, ydeevne og lang levetid
Designernes første fokuspunkt var dækkets ydeevne. Med ønsket om, at brugerne trygt skal kunne stole på VX-TRACTOR, indarbejdede de Bridgestones patenterede slidbanedesign. Derefter fokuserede de på øget levetid, især ved kørsel på veje, og gjorde slidbanen på VX-TRACTOR længere og bredere, med op til 20% mere slidbanevolumen end konkurrenterne. Samtidig er karkassen blevet konstrueret til at minimere indvendig belastning, så dækket kan præstere ved høje hastigheder, også når det bærer tunge belastninger ved op til 2.4 bar.

Designet til at holde længere 
Den ekstra fylde i gummiet øger styrken og formindsker følgerne af erosion, friktion og brug. Den premium 6-lags- slidbane er også med til at beskytte mod skader og potentielle punkteringer. Sidevæggens overfladeareal er reduceret og forstærket, og det mindsker dækkets sårbarhed over for punktering yderligere. VX-TRACTOR er lavet af en ny gummisammensætning, der er endnu mere modstandsdygtig over for slitage end tidligere. Denne sammensætning erstatter delvist mineralolie med miljøvenlige planteolier, hvilket forbedrer dækkenes holdbarhed, samtidig med det er et afgørende skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Ultimativ trækkraft
VX-TRACTOR anvender den samme, anerkendte Bridgestone-slidbane, der bruges på VT-TRACTOR, hvilket gør, at dækkene har en fænomenal trækkraft under alle forhold. Tests har vist, at VX-TRACTOR har betydeligt mindre slip end konkurrenterne, og det giver brugerne god grund til at føle sig trygge ved dækket. Hvad enten de kører på markerne, på landevejen, på skråninger eller med tung belastning, lever VX-TRACTOR op til de højeste standarder.

Kvalitet som standard
Det nye VX-TRACTOR er et udtryk for Bridgestones engagement i kvalitet, da disse nyskabelser indarbejdes som standardteknologi i alle tilgængelige størrelser.

”Det nye VX-TRACTOR dæk slutter sig til Bridgestone VT-TRACTOR dækserie til højtydende traktorer og VT-COMBINE dækserien til høstmaskiner. Karkassen på VX-TRACTOR anvender en teknologi, der tillader et dæktryk fra så lavt som 0,6 op til 2,4 bar, hvilket er perfekt til justering til hver enkelt driftstilstand. Det sikrer også, at selv de tungeste belastninger kan bæres. Mens det gennemtestede, patenterede, cylindriske slidbanedesign optimerer trækkraft og reducerer hjulslip, giver det øgede slidbanevolumen dækket en lang levetid, hvad der især er vigtigt for traktorer, der anvendes til blandet brug på marker og veje”, forklarer Keld Andersen, produktchef Landbrug, Bridgestone Danmark.

Designet i Europa, fremstillet i Europa
VX-TRACTOR blev udviklet i Bridgestones europæiske R&D center i Italien og produceres på Bridgestone fabrikken i Puente San Miguel, Spanien. Dækkene kommer først i 12 forskellige størrelser, der spænder fra 24 til 42 tommer, til anvendelse på for- og bagakslen. Flere størrelser vil fuldende udvalget i løbet af 2019.


Yderligere information

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation
lotte.bodilsen@bridgestone.eu
22 70 11 20

Bridgestone
Bridgestone Danmark A/S, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe NV/SA. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 47 medarbejdere servicerer dækcentre, bilforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.

Bridgestone i Europa, Mellemøsten og Afrika
Bridgestone er verdens største dæk- og gummiproducent. I næsten 90 år har vi bidraget til, at mennesker og varer kommer frem til deres bestemmelsessted, sikkert og uden afbrydelser undervejs. Sikker og pålidelig transport er vigtigere end nogensinde før, og vi arbejder hver dag for at leve op til vores kunders tillid og skabe højest mulig tryghed og sikkerhed, lige præcis hvor det er allervigtigst: hvor dækket rammer vejen. På vores fabrikker, der er blandt Europas mest avancerede, udvikler vores kemikere, ingeniører og dataloger morgendagens teknologier, hele tiden med det formål for øje at finde konkrete løsninger på de konkrete udfordringer, som bilister møder på vejen hver eneste dag.

I Europa, Mellemøsten og Afrika er Bridgestone til stede i 38 lande og har mere end 18.300 medarbejdere. I de nævnte regioner driver Bridgestone 15 fabrikker og 2 førende R&D centre med testkørselsanlæg. Vi er stolte af at være den spiller i branchen, som investerer mest i forskning og udvikling, nemlig mere end € 790 millioner det seneste år.

Bridgestone er Global Olympisk og Paralympisk Partner
Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent, blev Global Olympisk Partner i 2014 og Global Paralympisk Partner i 2018.

Bridgestone bestræber sig på at udvikle produkter, services og løsninger, som forbedrer menneskers måde at bevæge sig, leve, arbejde og lege på. Bridgestones engagement i den Olympiske og Paralympiske Bevægelse matcher Bridgestones budskab ”Chase Your Dream", der tilskynder alle mennesker til at overvinde forhindringer og kæmpe for at nå deres mål, og er en naturlig videreførelse af Bridgestones engagement i sport og innovation gennem mere end 100 år.

Bridgestone har globale rettigheder til den Olympiske og Paralympiske Bevægelse til og med 2024, en periode der inkluderer de Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo i 2020, Beijing i 2022 og Paris i 2024. Som en af de store sponsorer for den Olympiske og Paralympiske Bevægelse har Bridgestone globale markedsføringsrettigheder for sit fulde dæksortiment, specialdæk og køretøjsservicer til bilindustrien, selvkørende cykler, seismiske isolationslejer og en lang række bygge- og industriprodukter.


Læs mere om Bridgestone i Europa, Mellemøsten og Afrika på www.bridgestone.eu og www.bridgestonenewsroom.eu. Følg os på FacebookInstagram,YouTubeTwitter og LinkedIn.

 

Bridgestone VX-TRACTOR