Sejrsrusen, da de danske håndboldherrer vandt guld. Smilet, da Pernille Blume stod øverst på podiet i 50 meter fri svømning. Intense 6 minutters brydning, hvor Mark O. Madsen kæmpede for guldet – og vandt sølvet.

Hele følelsesregistret er i spil til OL, som handler om meget mere end sport. OL er jagten på drømmen. Og netop jagten på drømmen er essensen af Bridgestones sponsorat af OL, som nu er blevet aktiveret til også at dække Danmark.

Bridgestone er global OL top-partner
I 2014 indgik Bridgestone aftale med Den Internationale Olympiske Komité, IOC, om sponsoratet som global, olympisk top-partner frem til legene i 2024. Top-partnerne, kaldet The Olympic Partners, omfatter blot 13 globale virksomheder, som tegner sig for det mest omfattende OL-sponsorat.

Bridgestone’s sponsorat er blevet aktiveret land for land og region for region, siden aftalens indgåelse og frem mod legene i Rio i 2016 – og fra 2017 vil sponsoratet være gældende globalt og omfatte Pyeongchang vinterlegene i 2018, sommerlegene i Tokyo i 2020, vinter-OL i Beijing i 2022 samt sommer-OL i 2024, hvor værtskabet endnu ikke er offentliggjort. Oveni sikrer aftalen sponsorrettigheder til Bridgestone i forbindelse med evt. aktiviteter i forbindelse med ungdoms-OL i perioden.

Bridgestones OL-sponsorat aktiveret i Danmark
Den 87. udgave af Geneva International Motor Show, som løb af stablen den 9.-19. marts, lagde hus og haller til annonceringen af Bridgestones aktivering af dæk- og gummiproducentens OL-partnerskab i Danmark og resten af Europa, samt i Mellemøsten og Afrika. Annonceringen blev foretaget af Christophe Dubi, Executive Director for OL hos IOC og Paolo Ferrari, CEO for Bridgestone EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika).

Dæk og gummi fra Bridgestone deltager i OL
Bridgestones OL-sponsorat omfatter tre produktkategorier. Et fuldt sortiment af dæk til biler er nok indlysende for de fleste – mere overraskende er derimod de to andre produktkategorier: Seismiske gummilejer der beskytter bygningskonstruktioner ved jordskælv, og højkvalitets-cykeldæk som Bridgestone har udviklet gennem mere end 60 år.Yderligere information hos Bridgestone Danmark A/S:

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation
lotte.bodilsen@bridgestone.eu
22 70 11 20Bridgestone Danmark:

Bridgestone Danmark A/S, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 42 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.