FAQs

Generelt

 • Er Bridgestone og Firestone samme firma?

  Ja. Bridgestone og Firestone er forskellige varemærker, men de indgår begge i Bridgestone Group. Begge varemærkers produktprogrammer udvikles og produceres af Bridgestone Europe.

 • Skal jeg erstatte alle fire dæk på traktoren, eller kan jeg nøjes med at udskifte f.eks. de to bagdæk?

  For at få det fulde udbytte af Bridgestones VF-teknologi anbefaler vi montering Bridgestone VT-TRACTOR på både for- og bagaksel. Dog er det muligt blot at montere dem på én aksel og stadig opbå betydelige fordele. I det tilfælde anbefaler vi, at du tjekker rullediameteren på dækkene for at sikre, at dækhastighederne på både for- og bagdæk forbliver i balance.

  Det frarådes at kombinere VF- og IF-/standarddæk på samme aksel.

 • Hvordan kan Bridgestone VT-TRACTOR bære mere vægt end standarddæk med samme lufttryk?

  Bridgestones VT-TRACTOR er bygget ved hjælp af helt anden teknologi end standard landbrugsdæk. Mere holdbare karkasser, sidevægge med ultralav vertikal stivhed samt nyt design på dækmønstret sikrer, at Bridgestones VT-TRACTOR kan bære 40 % mere vægt end standarddæk. Det betyder, at du effektivt kan køre med højere nyttelast og dække et større areal uden yderligere påvirkning af din jord. Det sikrer dig maksimal effektivitet, produktivitet og beskyttelse af dine afgrøder og jord.

 • Jeg kører ikke med en kraftig traktor med mange hk. Er det stadig værd at montere Bridgestone VT-TRACTOR på den?

  Ja. Mens den procentvise forskel i ydeevne naturligvis vil være større ved montering på højt-ydende traktorer, betyder det ikke, at mindre kraftige traktorer ikke kan drage nytte af VF teknologien i Bridgestones VT-TRACTOR. De vil stadig levere målbare forbedringer i form af øget trækkraft, lavere brændstofforbrug samt forbedret beskyttelse af jorden. Kontakt din forhandler eller Bridgestones salgskontor for mere information og et konkurrencedygtigt tilbud.

 • Hvordan anvender jeg hastigheds/tryktabellen?

  Det behøver du ikke! Bridgestones landbrugsdæk er udstyret med den mest avancerede VF- teknologi på markedet. VF står for Very high Flexion (meget høj fleksibilitet). Denne ETRTO-standard (European Tyre and Rim Technical Organisation) lader dig køre med samme belastning ved alle hastigheder (op til højst 50 km/t). Det betyder, at du ikke behøver at ændre dæktryk, når du kører fra mark til vej. Du er heller ikke tvunget til reducere nyttelasten. Det giver dig betydelige tidsbesparelser og problemfri kørsel.

 • Er Bridgestones VT-TRACTOR det mest jord-venlige dæk til landbruget?

  Ja, det er det. Både interne og uafhængige tests har vist, at VF-teknologien (Very high Flexion), der indgår i udformningen af Bridgestone VT-TRACTOR, leverer fremragende trækkraft og ydelse ved meget lavere dæktryk. Det betyder, at vægten er fordelt over et meget større område, hvilket giver øget trækkraft samtidig med, at marktrykket og dermed jordpakningen reduceres. Dette vil give en markang forskel, når det er tid til at høste!

 • Hvad betyder NRO-betegnelsen på dæksiden?

  NRO står for "Narrow Rim Option". Denne nye standard er unik for Bridgestones VT-TRACTOR.
  Ved udviklingen af Bridgestones VF-teknologi til brug i traditionelle størrelser udviklede Bridgestone også en speciel version til brug på smallere fælge i en række størrelser. Denne funktion giver dig flere fordele af et VF-dæk uden at skulle ændre dine fælge. Resultatet er større fleksibilitet og lavere investeringsomkostninger. Nærmere oplysninger om de tilgængelige dæk- og fælgstørrelser finder du i den officielle produktbrochure.

 • Hvad står VT for?

  VT-TRACTOR er navnet på dækmønsteret for Bridgestone flagskib, når det gælder landbrugsdæk. "V" står for vinkel på mønsterklodserne. "T" står for høj trækkraft og "TRACTOR" henviser til anvendelsen af disse særlige dækstørrelser. Andre størrelser og anvendelsesområder vil blive lanceret i fremtiden, herunder f.eks. VT-Combine (mejetærsker).

 • Hvorfor vælge Bridgestone dæk?

  Bridgestone udvikler og producerer premium landbrugsdæk, der kombinerer fremragende ydeevne og effektivitet med teknologi, der beskytter din mest værdifulde aktiv: din jord. Bridgestones VT-TRACTOR dæk er udviklet til at køre med meget lavt lufttryk, der giver fremragende trækkraft og samtidig minimerer jordpakning. Det giver større produktivitet, hurtigere arbejdsgange, bedre brændstoføkonomi og højere udbytte. Med andre ord er Bridgestone-dæk en investering, der hurtigt betaler for sig selv!

 • Vil Bridgestone VT-TRACTOR give mig brændstofbesparelser?

  Ja. Uafhængige test har vist, at takket være deres overlegne trækkraft kan du med Bridgestone VT-TRACTOR spare op til 36 liter brændstof pr. dag eller over €500 pr. 500 ha sammenlignet med andre premium dækprodukter.

 • Vil Bridgestones VT-TRACTOR give mig tidsbesparelser?

  Ja, det er helt sikkert. Uafhængige tests har allerede vist, at med Bridgestone VT-TRACTOR's overlegne trækkraft kan du dække omkring 0,9 ha mere på én arbejdsdag sammenlignet med andre mærker på markedet. Bridgestone VT-TRACTOR's højere nyttelast betyder også, at du kan f.eks. kan bære større sprøjtearme og større plove, der kan dække endnu mere areal i en enkelt arbejdsgang og dermed spare endnu mere tid, forårsage mindre jordpakning samt reducere brændstofforbruget.

Kategorier