Geocaching skattejagt

Kom med på Danmarks Skønneste SkattejagtVi har spurgt danskerne, hvor de skønneste perler i Danmark ligger, og dem vil vi gerne dele med jer. Derfor har vi samlet alle stederne i en geocaching-skattejagt gennem Danmark – en såkaldt GeoTour.

Vi kalder den Danmarks Skønneste Skattejagt!

Hver måned finder vi vindere af merchandise fra Bridgestone. Når skattejagten slutter i uge 42, trækker vi vinderen af hovedpræmien blandt alle deltagere – en kør-selv-ferie med Happydays i Europa til en værdi af 12.000 kr.

Sådan deltager du

Vi har gemt 30 små skatte – såkaldte caches – rundt omkring i Danmark. På kortet kan du se, hvor i landet skattene er gemt, og hvis du klikker på kortet kan du finde de præcise placeringer.

Frem med GPS’en: Indtast koordinaterne i din GPS eller find placeringen i din Geocaching-app og tag ud på skattejagt.

Find cachen: Bridgestone’s caches er små beholdere, og de er indgraveret med #BridgestoneSkattejagt17. Inde i cachen er der en lille logbog, hvor du kan notere, at du har fundet cachen.

Del et billede

Når du finder skatten, tager du et billede af dig selv sammen med den, og lægger skatten tilbage på sin plads. Gå ind på Bridgestone Danmarks Facebook-side og del billedet sammen med teksten: #BridgestoneSkattejagt17

Du kan finde skattene på to måder

  1. Opret dig som bruger på geocaching.com. Download app’en “Geocaching” og find GeoTouren ved at søge på koden GT7D i app’en.

  2. Hent koordinaterne på skattene via kortet og brug din GPS, Google Maps eller en anden kort-funktion på din smartphone til at lokalisere skattene.