ridgestones stand beliggende i hal A6, 109/206, præsenterede for første gang sit samlede Total Tyre Care program specielt tilpasset til de behov, som off-road flådekunder efterspørger i deres konstante kamp for at maksimere ydeevnen og samtidig minimere omkostningerne.

Formålet bag Total Tyre Care er at hjælpe kunderne med at holde kontrol med alle dæk-relaterede omkostninger ved at maksimere levetiden og minimere driftsstop. Programmet er derfor bygget op omkring tre dæk management-søjler: Total Tyre Life, Total Tyre Service og Total Tyre Systems.

Total Tyre Life har til formål at maksimere dækkets levetid og derved reducere dækomkostninger pr. km/drifttime gennem levering af premiumdæk med lang levetid. Bridgestones off-road dæk er anerkendt for deres kvalitet og brede udvalg, der er i stand til at opfylde alle de krav, som kunder har over hele verden inden for minedrift, byggeri, landevejskørsel og havneoperationer. Et udvalg af nyligt lancerede produkter og andre velkendte off-road radialdæk, herunder verdens største, blev udstillet på Bridgestones stand.

20.5R25 VSDR: det nye premium-dæk med ekstra mønsterdybde til læssemaskiner og dozere.
VSDR er det foretrukne mønster til krævende opgaver under barske forhold som f.eks. genbrugsindustrien, råstofudvinding, minedrift mm. I forhold til forgængeren (VSDL) tilbyder VSDR betydelige fordele som f.eks. forbedret modstandskraft mod skæring samt markant længere levetid, hvilket resulterer i endnu lavere dækomkostning pr. drifttime.

875/65R29 VLTS: robust service og trækkraft til leddelte dumpere
VLTS mønster er specielt udviklet til leddelte dumpere til kørsel på stenet underlag eller grus i minedrift, stenbrud samt ved store anlægsarbejder og byggepladser. Det er anerkendt for at sikre lang levetid, høj trækkraft og fremragende modstandsdygtighed mod skæring. Denne nyligt lancerede dimension er det ideelle produkt til dumpere på 40-50 tons totalvægt.

26.5R15 VJT: høj produktivitet for læssemaskiner
VJT radialdækket er udviklet til læssemaskiner i bygge- og anlægssegmentet. Ud over sin høje stabilitet og kørekomfort demonstrerer Bridgestone VJT minimale vibrationer ved højere hastighed, hvilket gør det ideelt til opgaver med tung belastning og længere kørestrækninger i kraft af stærke sider med høj stabilitet, der er nødvendige for høj produktivitet.

600/65R25 VSW: sne og helårs-ydeevne til bulldozere og gravemaskiner
VSW-dækkene er udviklet til maskiner, der kører i sne, især i de nordiske lande. Dens brede kontaktflade tilbyder ekstraordinær stabilitet og reduceret marktryk for minimering af skader på underlaget.

59/80R63 VRF: for de største dumpere
Sikkert det mest iøjnefaldende dæk på Bridgestones stand er verdens største off-road radialdæk med en vægt på 5,2 tons og en diameter på 4,02 meter. Det anbefales især til drifttyper, hvor der stilles krav om lavest mulige omkostninger for "ton pr. kilometer pr. time".
Disse enorme dæk er udviklet til dumpere på 380-400 tons i f.eks. kul- og kobberminer, indvinding af olie-sand o. lign. over hele verden.

Total Tyre Services er en pakke, der holder køretøjer i gang med størst mulig effektivitet og samtidig minimerer dækomkostningerne mest muligt. Pakken omfatter alt, hvad en flådeejer har brug for, fra overvågning af alle dæk i flåden til professionel teknisk rådgivning om at holde dækkene i topform for dermed at maksimere deres levetid.

"OTR Elite" er en europæisk Bridgestone-mærkning af udvalgte forhandlere af off-road dæk, der tilbyder den højeste servicekvalitet på dette specialiserede marked. Mærket er Bridgestones garanti for, at kunderne betjenes af dedikerede dækspecialister med ekspertise og udstyr til at yde den bedste rådgivning og opbakning for at optimere ydeevnen og levetiden på Bridgestone off-road dæk.

Total Tyre Systems er den tredje søjle i programmet, der er udviklet til at give flådeejere overblik over deres dæks tilstand på alle tidspunkter. Der indgår desuden det effektive sporings- og overvågningværktøj Bridgestones TMS, der er et internet-baseret program, der registrerer dæktryk, tilstand og mønsterdybde. Informationerne danner grundlag for præcise og pålidelige rapporter om dækkenes tilstand og historik i et enkelt blik. TMS giver kunderne mulighed for at vurdere dækkenes tilstand og levetid for dermed at kunne forudsige fremtidige dækskift. Derved hjælper systemet flådeoperatører med at reducere omkostningerne i hele dækkets levetid samt maksimere flådens driftssikkerhed.