Bliv Eliteatlet for en dag – sponseret af Bridgestone

Bliv Eliteatlet for en dag – sponseret af Bridgestone

Vind billetter til Eliteatlet for en dag i Idrættens Hus

Er du mellem 15-19 år? Og interesserer du dig for sport? Så har du en enestående mulighed for at vinde 2 billetter til Eliteatlet for en dag, som bliver afholdt tirsdag den 11. december på Sjælland.

Eliteatlet for en dag er en begivenhed for dig, der elsker at dyrke sport. Du kommer nemlig til at stå ansigt til ansigt med nogle af Danmarks største sportsstjerner og opleve dem fortælle om deres egne erfaringer og valg i jagten på guldmedaljen. Dagen byder også på sjove aktiviteter, hvor du får mulighed for at sætte dig i atleternes sted. Du kan deltage på dagen uanset dit eget sportslige niveau, så længe du har en ægte interesse i sport. Alt i alt en dag du ikke vil gå glip af.

Sådan deltager du i konkurrencen om billetterne

For at deltage i konkurrencen om 2 billetter til Eliteatlet for en dag, skal du gå ind og udfylde formularen. Det er nemt og hurtigt klaret!

Du kan stadig nå at vinde billetter til Eliteatlet for en dag i Idrættens Hus i Brøndby – sidste chance for at deltage i konkurrencen er søndag den 2. december 2018. Vi har fundet vinderne til Eliteatlet for en dag Sportens Hus i Århus, og de får senest besked tirsdag den 20. november..


Udfyld formularen her

 

Eliteatlet for en dag i Idrættens Hus – tirsdag den 11. december

Hvis du vinder Eliteatlet for en dag til Idrættens Hus i Brøndby, kan du glæde dig til at:

  • Høre Kamilla Rytter Juhl, tidligere verdensmester og All England vinder og sølvvinder ved OL i Rio, fortælle om det at være atlet på eliteniveau.
  • Få en guidet tur i Idrættens Hus.
  • Afprøve atleternes udstyr i Team Danmark-hallen.
  • Høre om atleternes erfaringer med kost, præstation og søvn.
  • Få sved på panden.
  • Opleve en ishockeykamp mellem Rødovre Mighty Bulls og Odense Bulldogs.
  • Og meget andet!

Vi sørger selvfølgelig for forplejning hele dagen

Konkurrencebetingelser