Weather Control

A005

Helårsdæk Bil / Suv / 4X4

Click and drag

Weather Control

A005

Helårsdæk Bil / Suv / 4X4

Weather Control A005 er et dæk til al slags vejr, der er udviklet til alle typer sæsonbetingede forhold for at holde dig kørende med de samme dæk året rundt.

Click and drag

  • Tildelt EU labelværdi A for sit vådgreb
  • Certificeret med Three-Peak Mountain snefnugsymbolet (3PMSF)
  • Tilbyder det samme høje kilometertal som Bridgestones sommerdæk
Læs mere Køb Weather Control A005
Køb Weather Control A005

Se alle tilgængelige størrelser

Tekniske egenskaber og fordele

Dette billede viser Weather Control A005 (et dæk til al slags vejr), der har opnået EU-mærkeklasse A, fordi det bruger NanoPro-Tech™

Forbedret mønster og forbindelse

Opnået EU-labelværdi A for vådgreb
+ Read more
TÜV SÜD, en uafhængig og pålidelig organisation for dæk- og hjultest, tildelte Weather Control A005 den højeste EU-labelværdi for vådgreb. Testresultaterne viser, at de dybe riller og det unikke dækforbindelse i dækket hjælper det med at stoppe hurtigere og gribe fat på våde veje bedre for at give dig forbedret sikkerhed og komfort året rundt.
Dette billede viser, at Weather Control A005 (et dæk til al slags vejr) er certificeret med Three-Peak Mountain Snowflake (3 bjergspidser og et snefnug)

Vinterdæksegenskaber

Certificeret vinterydelse
+ Read more
Weather Control A005 opnåede certificering med Three-Peak Mountain snefnugsymbolet (3PMSF) for dets ydeevne i milde vinterklimaer. Slidbanemønsteret indeholder dybe riller, der giver trækkraft på snedækkede veje, mens det optimale vådgreb tillader, at dækket fungerer godt, når det kører gennem smeltende sne eller frysende regn.
Dette billede viser Weather Control A005 (et dæk til al slags vejr) har en robust ramme til at håndtere sæsonbestemte vejrforhold

Robust konstruktion og slidbane

Til langvarig ydelse
+ Read more
Vores ingeniører udviklede Weather Control A005 med de mest holdbare materialer for at sikre, at dækket håndterer forskellige forhold let og opretholder den samme fremragende ydeevne over tid. Dækkets indvendige lag fordeler tryk jævnt og absorberer stød for at reducere potentialet for dækskader og forlænge dækkets levetid.

Hvor kan man købe Weather Control?

Søg efter en forhandler ved at udfylde dit postnummer eller din by

Find en forhandlerFind en forhandler
Dette er et billede af en tom regional vej i en skov for at indikere Weather Control-helårsdækkene fungerer i enhver sæson