Dæk til personvogne, varevogne og 4x4

Oplev hele sortimentet

This image shows a bird's-eye view of a picturesque landscape with a city in the distance and a winding empty road.

Turanza

Optimal kontrol - også på regnvejrsdage
Turanza er et førsteklasses sommer-touring-dæk, der giver bilisterne tillid og kontrol til at hjælpe dem med at opnå fuld kontrol både i våde og tørre forhold.

Blizzak

Bringer dig sikkert igennem vinteren
Blizzak er et vinterdæk, der dækker milde, moderate og svære vinterforhold. Bilisterne kan stole på, at Blizzak vil overvinde uforudsigeligt vintervejr så køreturen kan fortsætte sikkert.

Weather Control

Fuld kontrol uanset årstiden
Weather Control er et førsteklasses helårsdæk, der kombinerer egenskaber fra sommer- og vinterdæk for at holde bilisterne kørende hele året rundt med optimal ydeevne og komfort.

Potenza

Fuld kontrol - sikker, dynamisk og stærk præstation
Som ny tilføjelse til sportssegmentet giver Potenza Sport klassens bedste vejgreb i sving, klassens bedste stabilitet ved ligeud-kørsel, klassens bedste bremseevne på tør vejbane og et fremragende greb på vådt underlag.

Dueler

Dueler er et vej- og terrændæksortiment, der er robust nok til at klare alt, hvad der ligger forude. Dette robuste sortiment indeholder optimerede funktioner, der beskytter bilisterne, når de erobrer udfordrende terræn og vejrforhold.

Ecopia

Klassens bedste brændstofeffektivitet og trækevne i vådt føre
Ecopia prioriterer brændstofeffektivitet uden at gå på kompromis med ydeevnen. Ultralav rullemodstand gør køretøjet mere brændstofeffektivt, samtidig med at rejsen bliver behagelig.

Duravis

Hold virksomheden kørende med fuld kontrol
Duravis er det smarte valg både til kommercielle flåder og private varevognsejere. Reducer omkostninger, maksimer forretningseffektivitet og bevar kontrollen hele året med det samme sæt dæk.

Find en forhandler

Søg efter en forhandler ved at angive dit postnummer eller by

This image shows an empty road in a green landscape.