Tyre Talk

Specialudviklet dæk til håndværkerbiler og mindre flyttebiler

Har du en håndværksvirksomhed med firmabiler, eller lejer du små og mellemstore flyttebiler ud? Så er der gode dæk-nyheder til dig. Dayton og Bridgestone, verdens største dækproducent, har netop lanceret to budget-dæk, der er skræddersyet til dig.

Det perfekte dæk til bykørsel og transport i lokalområdet
Håndværkerbiler og mindre flyttebiler kører primært bykørsel og mindre ture i lokalområdet – det har Dayton og Bridgestone taget højde for i deres nye dæk. De nye Dayton dæk er designet til at håndtere udfordringerne ved mange nedbremsninger, stop-start og korte ture på alle slags vejbelægninger. Dækkene er specialudviklet til de lette (3,5 - 7 ton) og mellemtunge (7,5 -16 ton) lastbiler, der er populære som udlejningskøretøjer, flyttebiler og i byggeindustrien.

Dæk i budgetklassen underlagt Bridgestones kvalitetskontrol
Dayton dæk produceres i Europa af Bridgestone. Samarbejdet mellem Dayton og Bridgestone sikrer dig dæk i budgetklassen i Bridgestones kendte kvalitet. Dækkene er omfattet af Bridgestones proces- og kvalitetskontrol, så du som flådeejer er sikker på at montere holdbare kvalitetsdæk, som kan klare jobbet - uanset arbejdsbetingelserne.

De to nye dæk er en udvidelse af Daytons sortiment af lastvognsdæk i budgetklassen, og Steven De Bock, Director OE & Rep Sales Operations Commercial, Bridgestone Europe udtaler: "Disse to nye produkter giver Dayton en bredere dækning i budgetsegmentet, hvor prisen er det afgørende. Bakket op af Bridgestone, markerer Dayton sig stærkt med sin pålidelighed og ydeevne."

Budgetdæk uden at gå på kompromis med ydeevne, holdbarhed og sikkerhed D550S fordækket er et robust dæk, der kombinerer god modstand mod uregelmæssigt slid med sikker håndtering på våde og tørre veje.

  • ”Stone ejectors” i slidbanen hjælper med at holde karkassen i god stand, hvis du senere ønsker at regummiere dækket.
  • D650D trækdækket giver god trækkraft og bremserespons, mens ”Tie-bar” mønsterdesign hjælper med at minimere hæl- og tå-slitage.
  • Begge dæk har ”Slim-bead” kanttrådskonstruktion, som reducerer dækkets vægt og brændstofforbrug uden at kompromittere holdbarheden.
  • Flådeejere kan også regne med helårs performance, da begge dæk er M+S (mudder og sne) og snefnug (3PMSF) mærket.

Nye Dayton D550S fordæk og D650D trækdæk for lette og mellemtunge lastbiler
D550S og D650D er tilgængelige i Europa i de vigtige størrelser 215/75R17.5 og 265/70R19.5 til lette og mellemtunge lastbiler fra oktober 2017. Udvalget vil blive gradvist udvidet i løbet af næste år.


Yderligere information hos Bridgestone, filial af Bridgestone Europe NV/SA

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation
lotte.bodilsen@bridgestone.eu
22 70 11 20


Bridgestone, filial af Bridgestone Europe NV/SA

Bridgestone, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er en filial af Bridgestone Europe NV/SA. Bridgestone i Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 43 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.