Tyre Talk

Firestone har allerede sparket grøn Koncert i gang

Med vekslende skydække og spredte byger kan sommeren synes lang væk – men Grøn Koncert står for døren og vidner om, at vi snart kan slænge os på en sommervarm mark omgivet af glade venner, god musik og kolde fadøl.

Igen i år er dækproducenten Firestone sponsor for Grøn Koncert. Men i år tog Firestone forskud på festlighederne og overraskede flere af deltagerne på Muskelsvindfondens landsmøde i slutningen af maj. Erik Kolvig-Raun fra First Stop Korsør Vulkanisering havde nemlig pakket bilen med gratis Firestone-dæk for at køre afsted til landsmødet på Musholm.

For sejt! Vild og varm på brede dæk
”Tak til Firestone, som under Muskelsvindfondens landsmøde sendte et par ansatte ud for at skifte slidte dæk ud med nye”, skriver Muskelsvindfonden på sin Facebook-side og fortsætter: ”Mens medlemmer af Muskelsvindfonden sad inde i hallen på Musholm - Ferie Sport Konference, undergik en håndfuld kassevogne og personbiler kærlig behandling. Uden at vide det på forhånd kunne nogle af deltagerne på årets landsmøde dermed køre hjem på spritnye dæk.”

Og de nye dæk faldt i god jord. ”For sejt!! Vild og varm på brede dæk. Go tur hjem,” var responsen på de gratis dæk fra Louise S. Vistisen på Facebook. Natasja Anna Tachau supplerede: ”Tak for nye dæk – dem er vi meget glade for.”

Opdag nye bands og ny musik med Firestone
Firestone støtter musikarrangementer og festivaler over hele Europa, og deriblandt altså også Grøn Koncert i Danmark. Musikfans i alle aldre inviteres til at hænge ud med vennerne i Firestone-teltet, deltage i aktiviteterne i teltet og vinde merchandise-præmier.

Vejen til hovedscenen
Men Firestones forbindelse til musik går langt dybere end bare sponsering. Firestone arbejder tæt sammen med de enkelte festivals for at sikre, at både musikere og musikelskere får autentiske musikoplevelser.

Firestone Music Tour begyndte for to år siden i England med at spotte lokale musikere og hjælpe dem på vej mod hovedscenen. De bedste kunstnere fra lokale talent shows er belønnet med ekstra fordele, som varierer fra optagelser og professionel coaching til en koncert på Firestone Stage på en stor europæisk festival.

Ligesom Firestones dæk støtter bilister på vejen, støtter Firestone lovende talenter på deres vej mod hovedscenen.Yderligere information hos Bridgestone Danmark A/S:

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation
lotte.bodilsen@bridgestone.eu
22 70 11 20


Om Firestone

Firestone er en førende, global producent af dæk til lastvogne, busser og traktorer, med en stærk position på det europæiske marked. Med et dæksortiment baseret på mere end 100 års udvikling og know-how når Firestone ud til et levende og ungt publikum, der ønsker frihed til at leve livet i nuet.

Firestone blev i 1988 købt af Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent. Bridgestone EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika), med hovedsæde i Belgien, er datterselskab af Tokyo-baserede Bridgestone Corporation. Bridgestone EMEA har mere end 18.200 ansatte verden over og kontorer i mere end 60 lande. Bridgestone EMEA har 14 dæk- og dækrelaterede fabrikker og driver et stort forsknings- og udviklingscenter med eget testanlæg.

Yderligere oplysninger om Firestone findes på firestone.dk og fs.bridgestonenewsroom.eu.

Følg os på Facebook, Instagram og YouTube.