Tyre Talk

Design, kvalitet og nytænkning kræver design, kvalitet og nytænkning

Den redesignede Porsche Cayenne 2019 vækker begejstring blandt feinschmeckere, både for design, teknologiske løsninger og køreegenskaber – og kan i al sin lækkerhed ikke udstyres med et hvilket som helst dæk.

 

Derfor har Porsche udvalgt Bridgestone som leverandør af dæk til den tredje generation af Porsche Cayenne. Efter et længere udviklingsarbejde på Bridgestones europæiske center i Rom, har Bridgestone udstyret Porsche Cayenne med Dueler H / P Sport i to forskellige dækstørrelser. 

To dækstørrelser forbedrer stabilitet og køredynamik 

Selvom Porsche Cayenne er en SUV, er den også en sportsvogn, der allerede har gennemgået en lang række komplekse og udfordrende tests - og det stiller krav til dækkene, som er 19 og 20 tommer. De forskellige dækstørrelser på Bridgestones Dueler H / P Sport forbedrer stabilitet og køredynamik i sving. 

Derfor får Bridgestones OE-dæk en N0-markering på sidevæggen. Dækkene bliver produceret på Bridgestones fabrik i Poznan, Polen. 

Et partnerskab, der handler om teknologi og kvalitet 

Christophe De Valroger, Vicepresident of Europe udtaler: "Vi er meget stolte over at være blevet udvalgt som leverandør til dette ikoniske køretøj. At udvikle dæk til en af de mest krævende, verdensomspændende bilproducenter er for os en stor anerkendelse. Dette er et udtryk for kvaliteten af vores produkter, at vi går forrest inden for dækteknologi og for vores stærke partnerskab med Porsche." Yderligere information hos Bridgestone, filial af Bridgestone Europe NV/SA 

Lotte Bodilsen 
PR og kommunikation 
lotte.bodilsen@bridgestone.eu 
22 70 11 20Bridgestone, filial af Bridgestone Europe NV/SA

Bridgestone,med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er en filial af Bridgestone EuropeNV/SA. Bridgestone i Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 43medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.