Tyre Talk

Alfa Romeos første SUV leveres med Bridgestone-dæk

Alfa Romeo har valgt Bridgestone som dækleverandør til sin første SUV. Når den spritnye Alfa Romeo Stelvio 2018 rammer landevejene, er det med Bridgestones Dueler H/P Sport dæk, et RFT-dæk designet til netop dette segment.

Alfa Stelvio

”Hos Bridgestone er vi glade for at levere dæk til den længe ventede Alfa Romeo Stelvio SUV,” siger Jesper Sørensen, teknisk chef hos Bridgestone Danmark. ”Dueler H/P Sport er ensbetydende med bedre styreegenskaber og kontrol, også når vej og vejr er udfordrende.”

Bridgestones Dueler H/P Sport er udviklet til førere af high-performance SUV’er, der ønsker at komme sikkert frem. Dækkets symmetriske layout og stive skulderblokke øger stabiliteten. Det særlige dækdesign sikrer et godt vejgreb og god ydeevne i al slags vejr i hele dækkets levetid.

Sikker kørsel og opbremsning ved punktering
Bridgestones Run Flat-teknologi giver ekstra tryghed, både til føreren af bilen og til medtrafikanterne. I tilfælde af punktering kan føreren opretholde kontrollen med bilen og fortsætte med at køre op til 80 km med en hastighed på 80 km/t, indtil det er sikkert at trække ind til siden og foretage en opbremsning.

Mangeårigt samarbejde mellem Alfa Romeo og Bridgestone
Fabriksmonteringen af Bridgestone-dæk på Alfa Romeo Stelvio er blot endnu en milepæl i et mangeårigt samarbejde mellem Alfa Romeo og Bridgestone, et samarbejde som startede for ca. 25 år siden med montering af Bridgestone-dæk på Alfa Romeo 155 og herefter på modellerne 147, 156 og 159. For nylig har Bridgestone forsynet Alfa Romeos Giulia med ultra-high performance Potenza S001 sportsdæk og helårs Turanza EL450-dæk med Run Flat teknologi.Yderligere information hos Bridgestone Danmark A/S:

Lotte Bodilsen
PR og kommunikation
lotte.bodilsen@bridgestone.eu
22 70 11 20Bridgestone Danmark:

Bridgestone Danmark A/S, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone, Dayton og Seiberling. 42 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.