Udviklet med fokus på din sikkerhed

Vidste du, at kontaktfladen på dine dæk svarer til størrelsen af et postkort?

Dækkene er vigtige. De er den eneste del af din bils sikkerhedssystem, som rent faktisk rører vejen. Bridgestone udvikler dæk med fokus på din sikkerhed.

Uanset hvor du bor, uanset hvilken bil du kører i, har Bridgestone det rigtige dæk som hjælper dig og dine kære med at føle sig trygge på vejene. Bridgestone fulde sortiment af kvalitetsdæk leverer et enestående niveau af sikkerhed, tryghed og kontrol.

Testet til det ekstreme

Hos Bridgestone fokuserer vi på levere de højest mulige standarder for sikkerhed i alle vej- og vejrforhold, i alle regioner i verden og på alle tider af året. Med anvendelsen af de mest avancerede slidbane design og højteknologiske gummiblandinger, sætter Bridgestones seneste generation af dæk nye standarder for greb, manøvredygtighed og pålidelighed, selv under ekstreme forhold. Vi sætter vores dæk på den ultimative prøve på vores testanlæg i Italien og Sverige.

VIDSTE DU, AT BRIDGESTONE...

ROST AF UAFHÆNGIGE BEDØMMERE

Alle dæk til personbiler, der sælges i EU, skal være mærket med en officiel mærkat, vådgrebsgraduering, brændstoføkonomi og rullestøj afgivet til omgivelserne.