Nyheder

16 February 2017

Revolutionerende teknologi – kør videre efter en punktering

Slut med at bekymre sig om reservehjulet bagi, som måske er mørnet væk og slut med at bøvle
med et lappekit, der alligevel kun virker på små huller. Bridgestone, verdens største gummi- og
dækfabrikant, har udviklet et banebrydende touringdæk Bridgestone DriveGuard, der kan
klare en punktering og lader dig fortsætte kørslen uforstyrret i 80 km med 80 km i timen.
DriveGuard er det første af sin slags, der kan monteres på nyere personbiler.


16 February 2017

Punkteret? Bare kør videre

60 % af alle bilister kommer ud for en punktering, og det tager i gennemsnit tre timer, før de er
på vej igen. Måske er reservehjulet mørnet væk, eller det er sværere at benytte en donkraft,
end de troede.


08 February 2017

Lexus vælger igen Bridgestone Run Flat dæk – denne gang til den nye Lexus LS Sedan

Lexus har endnu engang valgt Bridgestone-dæk. I slutningen af 2016 meddelte Lexus, at deres nye luksus coupe Lexus LC500 og LC500h bliver originalmonteret med Bridgestones Potenza S001L og Turanza T005 dæk – begge i Run Flat udgave (RFT). Nu bliver også den nye Lexus LS Sedan originalmonteret med Turanza T005 RFT-dæk fra Bridgestone.


04 February 2017

Kan det betale sig at opbevare sommerdækkene til næste år?

Det er rigtig nok - det ér blevet lysere. Bare lidt.
Får du også lyst til at gå i haven eller rydde op i garagen? Hvad med stakken af sommerdæk, der står og fylder i hjørnet? Er de overhovedet værd at gemme på? Få tips til at vurdere, om dine sommerdæk er værd at opbevare - uden at gå på kompromis med sikkerheden.


02 February 2017

Kom sikkert gennem Europa - 10 tips til kør-selv-vinterferien

Den sorte løjpe, røde kinder og after-skiing vinker forude, men først skal køreturen ned gennem Europa overstås.
Der er stor forskel på de enkelte landes krav til sikkerhedsudstyr – Jesper Sørensen, teknisk chef hos Bridgestone Danmark giver ti gode råd til kør-selv-vinterferien, så du har styr på regler og sikkerhedskrav i de forskellige lande.


31 January 2017

6 enkle tips til en billigere skiferie

Har I tømt sparebøssen og bankkontoen, fordi I bare SKAL på skiferie? Tjek disse tips til en billigere køretur, så er der også råd til lidt after-skiing. Der er nemlig penge at spare ved at pakke bilen korrekt og tjekke dæktryk og reservehjul før afgang.


30 January 2017

Gode råd før du kører på skiferie – og et sjovt spil til ungerne på bagsædet

Er du en af de heldige, der kører på skiferie i de kommende uger? Har du styr på reglerne for vinterdæk, pigdæk og snekæder i de forskellige lande – og hvad med underholdningen til ungerne på bagsædet?
Her får du en række gode råd til turen.


30 January 2017

And the Oscar goes to … Bilbranchen!

Det er ikke kun skuespillere og musikere, der har lyst til at fejre sig selv og sætte spotlight på de gode præstationer. Den 7. marts løber bil- og autobranchens svar på Oscaruddelingen - Auto Awards 2016 - af stablen for anden gang med uddeling af statuetter, musik og underholdning i Cirkusbygningen i København. Branchen ønsker at hædre de danske aktører i bil- og autobranchen, der skiller sig ud og inspirerer.


21 December 2016

Kom sikkert gennem Europa - 10 tips til kør-selv-vinterferien

Den sorte løjpe, røde kinder og after-skiing vinker forude, men først skal køreturen ned gennem Europa overstås. Der er stor forskel på de enkelte landes krav til sikkerhedsudstyr – Jesper Sørensen, teknisk chef hos Bridgestone Danmark giver ti gode råd til kør-selv-vinterferien, så du har styr på regler og sikkerhedskrav i de forskellige lande.


13 December 2016

Bridgestone Run Flat dæk er originalmonteret på den nye Lexus LC500/LC500h

Når den nye luksus coupe Lexus LC500 og LC500h bliver lanceret i 2017, ruller den fra fabrikken standardmonteret med Bridgestones Potenza S001L og Turanza T005 dæk – begge i Run Flat udgave (RFT).


17 November 2016

Verdens første Maserati SUV kører på Bridgestone-dæk

Maserati har valgt Bridgestone-dæk til sin nye Levante, luksusmærkets første SUV nogensinde. Da Maseratis første 4-hjulstrukne SUV forlod Mirafiori-fabrikken nær Torino i maj måned, var den monteret med Bridgestones Dueler HP Sport-dæk i størrelsen 255/60 R18 108W.


03 November 2016

Kan det betale sig at opbevare sommerdækkene til næste år?

Efteråret er over os, og det er tid til at skifte fra sommerdæk til vinterdæk. Du skal gøre plads i garagen til sommerdækkene. Eller skal du? Hvordan vurderer du, om dine sommerdæk er værd at gemme til næste år? Kan de klare en sæson mere, uden at du går på kompromis med sikkerheden, eller bør du investere i nye?


17 October 2016

3 myter om vinterdæk

Undersøgelser viser, at for mange af os venter for længe med at skifte til vinterdæk – eller værre endnu, at vi slet ikke får skiftet.


17 October 2016

Vinterdæk kan give falsk tryghed

I år nåede du det, du fik skiftet til vinterdæk i god tid. Du er - med rette - stolt af dig selv og føler dig klædt på til vintervejrets udfordringer, både til daglig og på vinterens ferier. Men måske er det slet ikke godt nok; et vinterdæk er nemlig ikke bare et vinterdæk. Brugte og måske slidte vinterdæk kan gå ud over sikkerheden, fortæller Jesper Sørensen, teknisk chef for dækproducenten Bridgestone Danmark.


04 October 2016

Sådan får du ungerne med ud i efterårsferien - Geocaching!

Efterårsferien står for døren med en eksplosion af farver, kastanjer og forhåbentlig høj sol. Men hvad nu? Ungerne vil hellere se YouTube-videoer og snappe med vennerne. Gode råd er dyre – eller er de? Geocaching er en oplagt måde at lokke hele familien med ud på. En spændende skattejagt kan godt konkurrere med diverse elektroniske medier, især når I skal bruge den uundværlige mobiltelefon til at finde skattene med.


03 October 2016

General Motors kvalitetsstempler dæk fra Bridgestone – igen

Hvad skal der til, for at man som producent af dæk bliver anerkendt som kvalitetsleverandør hos de globale bilproducenter? General Motors har tildelt sin 2015 Supplier Quality Excellence Award til ikke mindre end tre af Bridgestones dækfabrikker i Europa, fabrikker der alle lever op til GM’s krav om fejlfri produkter, kvalitetsstyring og certificeringer.


28 September 2016

Dow Jones anerkender Bridgestone på verdensplan som bæredygtig virksomhed

Dæk med gummi fra en ørkenbusk, dækteknologi der reducerer brugen af brændstof og mål om reduktion af CO2. Med tildelingen af Dow Jones Sustainability Indices World har Dow Jones anerkendt Bridgestone for sin langsigtede indsats for økonomisk, miljømæssig og social bæredygtighed.


21 September 2016

Bridgestones Run Flat sportsdæk ... kun de bedste præstationer er gode nok til den nye Giulia

Ejere af den nye Alfa Romeo Giulia vil køre af sted med en ekstra bonus til sommer, når de kører ud på Bridgestones Potenza S001 sportsdæk med den ekstra tryghed, som Run Flat (RFT) teknologien giver dem.


08 September 2016

Hjælper med at holde en legende kørende

Bridgestone har påbegyndt et samarbejde med Don Law XJ220 i England for at udvikle en ny generation af dæk til den legendariske Jaguar model XJ220.


11 July 2016

31.000 skatte at gå på jagt efter i Danmark

I 2015 var der 39.301 aktive geocachere i Danmark, og lige nu ligger der 31.000 skatte klar til de entusiastiske skattejægere. Turistforeninger, campingpladser, spejdere og virksomheder har meldt sig under geocaching-fanen og udnytter jagtens fascination i deres markedsføring. Hop med på trenden og bliv en del af et voksende globalt fællesskab med skattejagt og naturoplevelser som omdrejningspunkt. Ohøj i sommerlandet - geocaching er den ultimative turistguide


14 June 2016

10 tips til en god sommerferie – også i bilen

Det er ferietid, bilen er pakket, og familien er på vej mod fjerne horisonter. Tjek bilen godt igennem inden take-off og øv dig på at skifte dæk - det er så meget rarere at eksperimentere med hjemme i carporten end på en italiensk autostrada. For det er da for surt at spilde kostbar ferietid i vejkanten med et punkteret dæk! Teknisk chef fra Bridgestone Jesper Sørensen giver her sine bedste tips til en vellykket kør-selv-ferie.


01 April 2016

Kan det betale sig at opbevare vinterdækkene til næste år?

Kør sikkert og undgå at opbevare slidte dæk til ingen verdens nytte.


31 March 2016

General Motors anerkender Bridgestone som årets leverandør 2015

For 14. gang har Bridgestone modtaget prisen som årets leverandør fra General Motors.


30 March 2016

National skattejagt skudt i gang i Danmark

Kør ud i det danske forår på Danmarks Skønneste Skattejagt og vind en kør-selv-ferie for hele familien. Sådan lyder opfordringen, når der for første gang lanceres en national skattejagt i Danmark baseret på det populære Geocaching – en hobby der dyrkes af mere end 15.000 danskere.


21 March 2016

Bridgestone modtager miljøpris fra Honda

Ved en prisuddeling afholdt den 18. februar på Tochigi-anlægget i Japan har Bridgestone modtaget en miljøpris fra Honda Motor co., Ltd. Miljøprisen er en del af Honda Excellence Appreciation Awards, som gives til Honda Motor-leverandører, der iværksætter særlige initiativer inden for bl.a. kvalitet.


24 February 2016

Bridgestone valgt som Årets Dækproducent

Bridgestone opnår anerkendelse for sine imponerende, globale R&D-investeringer og resultater inden for bæredygtig produktion.


09 February 2016

Fem enkle tips til en billigere skiferie

Med lidt omtanke er der penge at spare, når familien kører på skiferie. Få et par pakketips og andre spareråd her, så du kan bruge pengene på feriestedet i stedet for på tankstationen.


23 December 2015

Gode råd hvis du kører på skiferie mellem jul og nytår – og et sjovt spil til ungerne på bagsædet

Er du en af de heldige, der kører på skiferie mellem jul og nytår? Har du styr på reglerne for vinterdæk, pigdæk og snekæder i de forskellige lande – og hvad med underholdningen til ungerne på bagsædet?

Her får du en række gode råd til turen.


17 December 2015

Sådan opbevarer du dine sommerdæk.

Nu er det tid til vinterdæk, hvilket vil sige at sommerdækkene går i hi for vinteren. Men hvordan er det lige med opbevaring af dækkene? Skal de for eksempel ligge eller stå?


29 October 2015

Bridgestone til flere Mercedes-Benz-modeller

Den nye Mercedes-Benz GLC får også dæk fra Bridgestone


28 October 2015

Bridgestone valgt som dækleverandør til ny Fiat 500 X


26 October 2015

Nye dæk fra en ørkenbusk

Det er lykkedes for Bridgestone at skabe et dæk, hvor andelen af naturgummi er helt erstattet af gummi fra planten guayule, der kan vokse i områder, der normalt ville være golde.


14 September 2015

Bridgestone på IAA i Frankfurt

Europas største bilmesse for nye biler åbner dørene for pressen den 15. september og for publikum den 17. september og holder åbent indtil den 27. september. På messen kan du besøge stand D03 i hal 8 – her viser Bridgestone og Firestone dæksortimentet samt de nyeste teknologier i dækindustrien.


21 August 2015

Bridgestone vinder en Volkswagen Group Award

Volkswagen Group uddeler hvert år denne pris til en lille gruppe internationale leverandører, der er kendetegnet ved deres høje pålidelighed og innovative karakter.


10 June 2015

Elektriske biler kører gennem Europa på Bridgestones dæk

For andet år i træk startede eTourEurope rally for elektriske biler i München. De 12 deltagende teams havde frit valg fra hele Bridgestones produktserie.


14 May 2015

Ferrari California T kører med Bridgestone dæk

Bridgestone er blevet valgt som en af dækleverandørerne til Ferrari California T. Den nye Ferrari med turboladet V8’er kan nemlig forlade fabrikken i Maranello med sportsdækket Bridgestone Potenza S007 RFT (Run Flat Teknologi).


12 May 2015

Få dine dæk til at holde længere

Dæk er en vigtig del af sikkerheden på din bil og du kan selv gøre noget for at få flest mulig kilometer ud af dem.


14 April 2015

Nye sensorer fortæller om dækket er slidt

Bridgestone udvikler en ny type sensor, der kan fortælle om slidte dæk og glatte veje.


26 February 2015

Bridgestone præsenterer sikkerhed og nyskabelse

Bridgestone-standen på Geneve Motor Show giver blandt andet de besøgende et indblik i det effektive Ecopia EP500-dæk.


16 January 2015

Bridgestone styrker samarbejdet med Mercedes-Benz

To nye modeller fra Mercedes-Benz bliver udstyret med dæk fra Bridgestone